foto: Shutterstock
Pilnmēness emocijas plosīs daudzus - horoskops visām zodiaka zīmēm no 23.10. līdz 29.10.
Cita pasaule
2023. gada 23. oktobris, 10:08

Pilnmēness emocijas plosīs daudzus - horoskops visām zodiaka zīmēm no 23.10. līdz 29.10.

Jauns.lv

Uzzini, ko zvaigznes tev sola šonedēļ - no 23. līdz 29. oktobrim. Pilnmēness sestdien, 28. oktobrī, pl. 23.23.

AUNS

Iespējami strīdi, dusmošanās, sakāpinātas emocijas, taču galu galā viss noskaidrosies, dusmas pāries un emocijas pierims. Pateicoties dzīves gudrībai un intuīcijai, viegli tiksi galā ar nepatīkamām situācijām. Pēc dažām pieklājīgām savstarpējās atvainošanās frāzēm atgriezīsies miers un savstarpēja sapratne. Iespējams, tieši tāpēc vēlāk spēsi daudz un radoši strādāt. Būsi komunikabls, mācēsi pārliecināt un iedvesmot.

VĒRSIS

Rēķinies ar to, ka var veidoties sajūta, ka neesi gatavs jauniem izaicinājumiem. Lai tiktu no tās vaļā, mazāk domā par to, kas nav izdevies vai ir „nogājis greizi”, vairāk novērtē to, ko māki un kas tev ir pa spēkam. Tu gūsi panākumus, ja nebaidīsies no atbildības, kuru uzliek jauni pienākumi, ja neļausi iepriekš piedzīvotām neveiksmēm apslāpēt apņēmību un mērķtiecību.

DVĪŅI

Lai neuzķertos uz problēmām, kas patiesībā uz tevi neattiecas, nereaģē uz abstraktiem izteikumiem, nejauši dzirdētiem komentāriem, neasociē sevi ar notikumiem, kas neskar tevi personiski. Cik vien iespējams, saglabā emocionālu līdzsvaru, nenoved situācijas līdz tam, ka zaudē kontroli pār notiekošo. Iedziļināšanās sīkumos nepalīdzēs labāk izprast lietu būtību, tieši pretēji – attālinās no būtiskā.

VĒZIS

Parādi sevi kā pašpārliecinātu un uzticamu cilvēku, kas spēj tikt galā ar savām vājībām. Ja par kaut ko šaubies, meklē papildus argumentus, kas palīdzētu atrast izsvērtu un gudru risinājumu. Brīžos, kad jūti, ka tavs pacietības mērs ir pilns un vienkāršāk ir ļaut vaļu emocijām nekā tās savaldīt, atceries – tu nedzīvo vienai dienai! Atturies no neparastiem priekšlikumiem, nemaini nodomus pēdējā brīdī.

LAUVA

Esi komunikabls un draudzīgs, uzlabo attiecības ar tuviem cilvēkiem, tiecies pēc līdzsvara, harmonijas un mērenības. Par to, ka tev kaut kas nepadodas vai nenotiek, kā iecerēts, citus nevaino, jo tas var vairot spriedzi attiecībās – tu dusmosies uz apkārtējiem, viņi uz tevi. Dodies tur, kur notiek kaut kas interesants. Esot prom no ierastām situācijām, būs vieglāk saprast, kā un ko mainīt, lai dzīve kļūtu vieglāka.

JAUNAVA

Darba gaitā radušās domstarpības risini uzreiz, nevis atliec uz vēlāku laiku. Pārbaudi rēķinus un raugies, lai viss nopelnītais savlaicīgi nonāk tavā makā vai bankas kontā. Vēlāk tava autoritāte pieaugs, un ne viens vien kļūmīgā situācijā nonācis līdzcilvēks lūgs tavu palīdzību. Taču nav garantijas, ka viņš teikto sapratīs pareizi. Veiksmīgākas būs biznesa aktivitātes, jo tur būs grūti kaut ko pārprast.

SVARI

Asāk izjutīsi pretrunas starp esošo un vēlamo. Piedzīvojot neveiksmi, vari kļūt pārlieku emocionāls, un tā vietā, lai meklētu risinājumus, kļūt apātisks un ļauties sevis žēlošanai. Atturies no dzēlīgiem vārdiem, īpaši mājās. Esi prasīgs pret sevi un citiem, tad tu panāksi savu! Galvenais, nepārkāp noteikumus, neiesaisties avantūrās, un, uz lielāku vinnestu cerot, nekrīti galējībās.

SKORPIONS

Centies attiecībās ar tuviniekiem  panāk lielāku harmoniju un savstarpēju uzticēšanos – jo saskanīgākas tās būs, jo vieglāk būs sadzīvot, īstenot kopīgus plānus, kopt dzimtas tradīcijas. Ģimene dos spēku un būs liels morāls atbalsts grūtos brīžos. Un tādi radīsies, ja pietiekami uzmanīgi nenovērtēsi apstākļus vai cilvēkus, ar kuriem satiecies.

STRĒLNIEKS

Lielākoties par sevi atstāsi labu iespaidu. Draugi un paziņas labprāt pavadīs laiku tavā sabiedrībā. Tomēr brīžos, kad veidojas strīdīgas, sarežģītas situācijas, nezaudē savaldību. Ja uzskati, ka tev ir taisnība, pierādi to nevis ar skaļiem vārdiem, bet ar nosvērtu, pārdomātu rīcību. Sargies no liekulības un aizmuguriskas aprunāšanas. Noderīga būs tikšanās ar kādu gados vecāku cilvēku.

MEŽĀZIS

Piekrītot iesaistīties kādā biznesa projektā, nepaļaujies uz laimēšanos un dāsniem solījumiem. Priekšlaicīgi nesapriecājies par paredzētajiem ienākumiem – tavi aprēķini var izrādīties kļūdaini. Lai gūtu panākumus nāksies strādāt pragmatiski un neatlaidīgi. Attiecībās piestrādā pie kopējās harmonijas un saticības. Vēlāk izpratnes par to, kā pareizi rīkoties, būs vairāk. Varēsi pieņemt svarīgus lēmumus.

ŪDENSVĪRS

Pārmērīgas aktivitātes dēļ nepamanīsi svarīgas detaļas, tādēļ laikus bruņojies ar pacietību un pašaizliedzību. Nesaprašanās iespējama arī attiecībās ar tuviniekiem. Ja secini, ka tevis teiktais ir nepareizi saprasts, nepukojies, nepārmet nevērību. Lai mazinātu spriedzi, atturies no karstasinīgas rīcības. Prātīga un mērķtiecīga rīcība neliks vilties.

ZIVIS

Pacietīgi atvairi tev domātos pārmetumus, bet ja grūti būt pieklājīgam, atgādini tuviniekiem viņu pašu nedarbus. Izbēgt no nogurdinošiem strīdiem būs vieglāk, ja priekšroku dosi darbam un atpūtai vienatnē, bet ambiciozus plānus aizstāsi ar pieticīgākām aktivitātēm. Tāda izvēle attaisnosies, mācēsi gūt labumu no katras situācijas. Atrodi laiku sev, atpūties.