foto: Joe Pepler/Shutterstock/ Vida Press
Leģendāro "Teletūbiju" smaidīgā Saulīte paziņo vēsti, kas daudziem liek justies veciem
"Teletūbiji" iemantojuši plašu popularitāti visā pasaulē, tostarp arī Latvijā.
Bērni
2023. gada 18. oktobris, 10:45

Leģendāro "Teletūbiju" smaidīgā Saulīte paziņo vēsti, kas daudziem liek justies veciem

Jauns.lv

Džesa Smita ir visiem leģendārā seriāla "Teletūbiji" skatītājiem pazīstamā smaidīgā Saulīte. Tagad nu jau pieaugusī sieviete paziņojusi par savu grūtniecību.

Soctīklu lietotāji uz šo vēsti reaģējuši ar komentāriem, ka jūtas "ļoti veci".

Kā vēsta "The Independent", pagājušajā nedēļā aktrise Džesika Smita, kuras seju varēja redzēt katras bērnu televīzijas šova "Teletūbiji" epizodes sākumā, sociālajos tīklos paziņoja par grūtniecību.

28 gadus vecā Smita rakstīja: "Kad divi pārvēršas trijos." Tāpat meitene publiskojusi sonogrammas foto.

Tiklīdz kļuva zināms par viņas grūtniecību, daudzi cilvēki saskārās ar eksistenciālu krīzi, jo "saules bērns" no "Teletūbijiem" drīz laidīs pasaulē pats savu bērnu.

"Lūk, atgādinājums, ka esi vecs," komentēja kāda "X" (bijušā "Twitter") lietotāja, daloties ierakstā ar ziņu par Smitas grūtniecību.

"Man ne visai patīk, cik ļoti mēs novecojam, bet es viņu apsveicu," rakstīja kāds cits lietotājs.

Iepriekš Smita dalījās fotogrāfijā ar 9 gadus vecu bērnu. Daudzi uzskatīja, ka tā ir viņas meita, bet meitene izrādījās brāļameita.

Pirms dažiem gadiem Smita atzina, ka viņa bijusi "Teletūbiju" bērns, "Facebook" ierakstot: "Es nolēmu, ka ir pienācis laiks pastāstīt visiem. Agrāk to slēpu, bet pēc daudziem manu draugu aplausiem universitātē nolēmu atklāt šo noslēpumu. Es esmu "Teletūbiju" saule."

Smita atcerējās arī filmēšanu. Pēc viņas teiktā, tēvs ar rotaļu lācīti stāvējis aiz kadra, lai meita pasmejas. "Tas acīmredzot nostrādāja," meitene atcerējās.

"Teletūbiju" 20. dzimšanas dienas svinības Londonā

Leģendārie "Teletūbiji" nesen Londonā nosvinējuši 20. jubileju

gallery icon

"Teletūbiji" ir populāra bērnu televīzijas programma, kura paredzēta galvenokārt pirmskolas vecuma bērniem, taču sasniedza daudz lielāku auditoriju, izpelnoties arī vecāku bērnu uzmanību. "Teletūbijus" ar Džesu Smitu smaidošās Saulītes lomā uzņēma no 1997. līdz 2001. gadam, un raidījums bija iecienīts visā pasaulē, tostarp arī Latvijā.

2015.-2018. gadā tika pārraidītas jaunas "Teletūbiju" epizodes, bet Saulītes lomā vairs nebija Džesa Smita, bet gan Berija.