foto: unsplash.com
Daudz jaunu plānu, bet no dažiem čiks vien sanāks - horoskops visām zodiaka zīmēm no 13.03. līdz 19.03.
Cita pasaule
2023. gada 13. marts, 05:31

Daudz jaunu plānu, bet no dažiem čiks vien sanāks - horoskops visām zodiaka zīmēm no 13.03. līdz 19.03.

Jauns.lv

Uzzini, kas tev šonedēļ rakstīts zvaigznēs.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS

Īstenojot iecerēto, liela nozīme būs apkārtējo pozitīvajai attieksmei. Nesajūtot atbalstu, būs grūtāk uzdrošināties spert kardinālus soļus, pieņemt svarīgu lēmumu. Neidealizē ne sevi, ne situāciju, tikai apzinoties trūkumus un iespējamos klupšanas akmeņus, atradīsi piemērotākos risinājumus. Turpinājumā uzradīsies cilvēki, kas viesīs uzticību, kuru viedoklis sakritīs ar tavējo.

VĒRSIS

Paturi prātā mērķi un ideju, kura tevi virza – analizē, vērtē, seko loģiskam domu gājienam. Esi izlēmīgs un enerģisks, gatavs riskēt, taču saprātīgi. Ne atklāti, ne paslepus citu darīšanās nejaucies, neuztver kāda cilvēka aplamu rīcību kā tīšu uzprasīšanos uz komentāriem. Darbā rēķinies tikai ar paša spēkiem un uz kolēģu atbalstu īpaši neceri.

DVĪŅI

Nesteidzies pats un arī citus nesteidzini. Ja kāds piedāvā palīdzību, neatsaki, lai cik maznozīmīga tā liktos. No visiem kontaktiem gūsi ko lietderīgu, tikai būs jāatrod piemērots brīdis sarunai. Turpinājumā izvairies no aktivitātēm, kas prasa lielu pacietību un neierastas praktiskās iemaņas. Laba sadarbība veidosies ar kultūras un izglītības darbiniekiem.

VĒZIS

Ar tuvinieku palīdzību veiksmīgi izkļūsi no nepatīkamām situācijām, ieraudzīsi izeju tur, kur likās, ka risinājums nav iespējams. Pateicoties elastīgai attieksmei, sapratnei un iecietībai, ģimenē valdīs patīkama atmosfēra. Turpinājumā par sevi var atgādināt vēlme pēc piedzīvojumiem un asām izjūtām. Šobrīd tas gan nebūs labākais veids, kā padarīt dzīvi interesantāku, jo vari iekulties dažādās ne visai patīkamās situācijās.

LAUVA

Brīžos, kad tava apņēmība saskaras ar apkārtējo neizlēmību, nenolaid rokas. Aktīva, uz pozitīvu iznākumu vērsta nostāja būs lielisks apliecinājums tam, ka esi gatavs gan laboties pats, gan piedot otram. Sākot jaunu darbu, precīzi pildi visus nosacījumus, neko nedari steigā vai tāpēc, lai kādam izdabātu. Turpinājumā, pieaugs tava ietekme uz notiekošo mājās.

JAUNAVA

Piesardzīgi izturies pret cilvēkiem, kas mēģina tevi iesaistīt vērienīgu ideju īstenošanā – tie, kas daudz dos, uzskatīs, ka ir tiesīgi no tevis arī daudz prasīt. Būtiskus un nozīmīgus darbus neieplāno. Nelolo ilūzijas, ka viss notiks tieši tā, kā biji iedomājies. Iepriekšējās dienās veiksmīgi aizsākušies procesi var nedaudz nobremzēties un nebūs tavos spēkos tos virzīt uz priekšu.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

SVARI

Vari kļūt svārstīgāks gan savās vēlmēs, gan prasībās pret apkārtējiem. Par spīti grūtībām turies pie plānotās darbu kārtības, neko nemaini pēdējā brīdī. Lai kādās krustcelēs tu nonāktu, saglabā pašpārliecinātību, neļauj šaubām un nedrošības sajūtai bremzēt gājienu pretī uzvarai – jo stingrāka būs tava apņēmība, jo vieglāk tiksi galā ar grūtībām.

SKORPIONS

Vairies no pārpūles, stresa, pārlieku neņem pie sirds kritiku un aizrādījumus, atmet sevis šaustīšanu. Risinot kopīgas problēmas, labāk iepazīsi cilvēku, kuru pazini tikai virspusēji, taču tas var nevis satuvināt, bet gan atsvešinās. Ja tomēr jūti, ka nevari izvairīties no apātijas un skumjām, nevaino tajā ne apstākļus, ne cilvēkus – nedzīvo ne pagātnē, ne nākotnē. Vēlāk ar prātojumiem par dzīves patiesajām vērtībām sevi neapgrūtini.

STRĒLNIEKS

Uzticies cilvēkiem, nevis meklē viņu rīcībā slēptus motīvus. Tiecies pēc ideāliem, taču nekrīti galējībās, nezaudē saikni ar realitāti. Ja draugi piedāvā izklaidēties, piekrīti, ja rodas iespēja iegūt jaunus draugus, izmanto to. Ja saziņas apritē atgriežas senāki domubiedri, priecājies. Turpinājumā svarīgi noturēt esošo – netiecies pēc pārmaiņām, nemeklē jaunus iespaidus.

MEŽĀZIS

Atzīsti savas kļūdas un dari visu, kas tavos spēkos, lai tās novērstu. Atsauc atmiņā kādu vērtīgu padomu vai dzīves laikā gūtu atziņu. Neliels atskats padarītājā palīdzēs saprast, kā rīkoties tālāk. Ikvienu jaunumu rūpīgi pārbaudi, vai nav viltus ziņas. Akli neuzticies citu cilvēku viedoklim, pat, ja viņi ir tavas autoritātes. Darbā nepievērs uzmanību tiem, kas tevi kritizē vai mēģina iesaistīt neauglīgos konfliktos.

ŪDENSVĪRS

Atturies no vienpersoniskiem lēmumiem un patvaļīgas rīcības, neizturies pavēlnieciski, centies saskaņot kolektīva intereses ar personīgajām. Piesardzīgi izturies pret piedāvājumu pakāpties pa karjeras kāpnēm, jo šobrīd ir apšaubāma tava apņēmība novest iesākto līdz galam. Iespējami pārpratumi, maldinoši piedāvājumi – no daudzsološa priekšlikuma čiks vien var sanākt.

ZIVIS

Spriedze attiecībās traucēs rīkoties brīvi. Rūpīgi izvēlies cilvēkus, ar kuriem veido darījuma attiecības. Domstarpības ar partneriem var rasties tāpēc, ka tu gribēsi kā labāk, viņi – kā izdevīgāk. Kam būs bijusi taisnība, rādīs laiks. Situācija mudinās pārskatīt pieņemtos lēmumus, izvērtēt kādas sadarbības lietderību. Atklātība un sirsnība palīdzēs nojaukt robežas, kas attiecībās veidojušās šaubu un neizpratnes dēļ.