Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Laiks nogaidīt, svarīgus lēmumus tagad nepieņem - horoskops visām zodiaka zīmēm no 6.02. līdz 12.02.
foto: unsplash.com
Cita pasaule

Laiks nogaidīt, svarīgus lēmumus tagad nepieņem - horoskops visām zodiaka zīmēm no 6.02. līdz 12.02.

Jauns.lv

Uzzini, kas tev šonedēļ rakstīts zvaigznēs.

Laiks nogaidīt, svarīgus lēmumus tagad nepieņem - ...

AUNS

Pirms sāc aktīvi rīkoties, tiec vaļā no bezrūpības, tā traucēs sasniegt iecerēto. Seko apstākļu maiņai. Lai arī iesākumā būs daudz neskaidrību, ar laiku migla izklīdīs, un tu redzēsi, ka ceļš ved kalnup! Ļauj vaļu fantāzijai, un tu tiksi pie jaunām idejām. Kāds notikums pamudinās uz cēlu rīcību, kas sniegs vērtīgu dzīves pieredzi un atvērs durvis uz lielākiem un mazākiem panākumiem.

VĒRSIS

Atļaujies, rīkoties citādāk nekā parasti, dzīvot citā ritmā nekā pārējie. Labu noskaņojumu palīdzēs uzturēt nejaušas tikšanās un bezrūpīgas sarunas, kāda iepazīšanās var kļūt par sākumu ilgstošai draudzībai. Veiksmīgi noritēs literārās aktivitātes, radošas diskusijas. Mākslas baudīšana palīdzēs sakārtot iekšējo pasauli. Ja esi spiests doties ceļā, nepieļauj steigu.

DVĪŅI

Darbu dari ar entuziasmu, tad būs lielākas izredzes paveikt kaut ko izcilu un ievērības cienīgu. Radoša pieeja būs labs palīgs ne vien īstenojot savus sapņus, bet arī realizējot racionālas, ar ikdienas dzīvi saistītas ieceres. Paļaujies uz to, ko vari izdarīt paša spēkiem, jo cilvēki, uz kuru palīdzību cerēji, var tevi pievilt. Svarīgus jautājumus centies atrisināt uzreiz. Neesi izklaidīgs naudas lietās.

VĒZIS

Pret autoritātēm izturies kā pret līdzvērtīgiem partneriem, diskusijā ar viņiem varēsi rast veiksmīgus risinājumus. Izmanto iespēju atvainoties cilvēkiem, ar kuriem iepriekš gadījies pārmīt kādu asāku vārdu. Ja tev rūp atzinība un panākumi sabiedriskajā dzīvē, jaunus kontaktus un sadarbību veido mērķtiecīgi, meklē sabiedrotos, līdzīgi domājošus un pasauli izjūtošus cilvēkus.

LAUVA

Attiecībās vairies no pavēlnieciska toņa, biežāk meklē kompromisus, mēģini ieraudzīt patiesos neapmierinātības iemeslus un tos novērs. Ja vēlies iegūt kāda uzticību, esi godīgs, neglaimo. Seko savām interesēm, priecājies, ja gadās atrast domubiedrus, bet galvenokārt rēķinies ar saviem spēkiem. Uzklausi oponentus. Negaidi no dzīves pārāk daudz, un tu nebūsi vīlies.

JAUNAVA

No tevis starojošā pārliecība, attapība un entuziasms iedvesmos arī citus izdarīt ko neparastu, neikdienišķu. Bez grūtībām pārslēgsies no viena darba uz citu. Izmanto šo enerģijas pieplūdumu, taču sargies, lai tieksme ieņemt līderpozīcijas nepāraug valdonīgumā. Turpinājumā izdosies sakārtot samaksas jautājumus, atrast izdevīgus biznesa risinājumus.

SVARI

Izmet kādu loku pa dzimtajām vietām, apciemo radus, sildi sirdi ģimenes lokā. Pārrunājot aktuālas dzīves norises, tiksi pie vērtīgām atziņām un, balstoties uz tām, daudz veiksmīgāk spēsi pielāgoties mainīgiem apstākļiem, situācijām, cilvēkiem. Tikai neatļaujies patvaļīgi sagrozīt dotos norādījumus – tas nekas, ka dažu labu no tiem būs grūti izpildīt.

SKORPIONS

Jo pozitīvāk sevi noskaņosi, jo labāk jutīsies un vairāk varēsi izdarīt. Izvēlies komunicēt ar cilvēkiem, kas saprot un atbalsta tavas lieliskās idejas. Vari izstādīt savus darbus, piedalīties mākslas pasākumos, tikai nekļūsti iedomīgs, ja saņem daudz komplimentu. Turpinājumā neuzmācies ar gudriem padomiem, īpaši tiem, kuri to vispār nav lūguši.

STRĒLNIEKS

Pārlieku emocionāli reaģējot uz sīkām nebūšanām, var zust sirdsmiers. Toties, ja saliksi pareizos akcentus, tad, neraugoties uz apkārt valdošo saspringto atmosfēru, samērā veiksmīgi atrisināsi materiālās labklājības jautājumus. Pateicoties aktīvai, izlēmīgai rīcībai izdosies atrast kādu papildu darbu, atgūt parādus vai kā citādi tikt pie papildus ienākumiem.

MEŽĀZIS

Attiecībās atļaujies nedaudz izjaukt ierasto dienaskārtību, lai rutīna nenomāc mīlestību. Otra puse atzinīgi novērtēs tavus centienus un visādi atbalstīs. Maza deva asu izjūtu palīdzēs neieslīgt pašapmierinātība, neļaus attiecībās iezagties vienaldzībai. Brīžos, kad rodas domstarpības nevairo satraukumu, saglabā mieru, un tu izpelnīsies simpātijas.

ŪDENSVĪRS

Sākot tālejošu ieceru īstenošanu, bruņojies ar pacietību, apstākļi var mainīties, un līdz ar to arī tavi plāni. Nenorobežojies no tiem, kas gatavi būt tev par sabiedrotajiem. Atceries – divas galvas gudrākas! Pielāgošanās prasīs laiku un izturību. Vēlāk situācija kļūs prognozējamāka, būs vieglāk vienoties par kopīgu rīcību un īstenot ar mājām un sadzīvi saistītus pārkārtojumus.

ZIVIS

Būs grūti uzturēt labas attiecības ar biznesa partneriem, toties apvainoties izdosies bez jebkādām pūlēm. Maini savas domas par kolēģiem, attieksmi pret draugiem. Konfliktsituācijas risini radoši, neturies vienīgi pie saviem uzskatiem, uzklausi arī citu viedokli. Var izrādīties, ka tie labie, nav nemaz tik nevainojami, savukārt īgņas un rūcēji būs tie, kas neliegs padomu un palīdzēs pārvarēt grūtības.