Pugačovas un Galkina bērnu astotās dzimšanas dienas svinības

gallery icon
Bērni
2022. gada 11. oktobris, 14:01

Galkinu Krievijā tik ļoti "mīl", ka lūdz viņam atņemt tiesības audzināt savus bērnus

Jauns.lv

Krievijas šovbiznesa zvaigzne Maksims Galkins kopā ar sievu Allu Pugačovu kopš Krievijas uzsāktā kara Ukrainā ir viens no apspriestākajiem pāriem. Alla Pugačova sociālajā vietnē "Instagram" paziņojusi, ka šobrīd atrodas Izraēlā. Iepriekš viņa publiski kritizēja Krievijas prezidenta Vladimira Putina iebrukumu Ukrainā, kad Maskava pasludināja viņas vīru par "ārvalstu aģentu", un lūdza arī viņu iekļaut šo cienījamo personu sarakstā. Jāteic, ka ar to viņas vīra problēmas Krievijā gan nebeidzas - Maskavas apgabala prokuratūra nesen ir reģistrējusi arī sūdzību, kurā rosināts Galkinam atņemt tiesības audzināt savus bērnus.

"Es pateicos savai daudzmiljonu fanu armijai par mīlestību un atbalstu, par spēju atšķirt patiesību no meliem," 73 gadus vecā dziedātāja, kas pazīstama kā "padomju popmūzikas karaliene", paziņojusi savā "Instagram" ierakstā.

"No Svētās zemes es lūdzos par jums un par mieru," viņa norādījusi saviem 3,4 miljoniem sekotāju. "Es esmu laimīga!"

Septembra vidū nāca klajā ziņa, ka Pugačovas vīrs Galkins, kurš aktīvi izteicies pret karu Ukrainā un kopš kara sākuma atrodas ārpus Krievijas, ir iekļauts Krievijas fizisko personu reģistrā, kuras pilda ārvalstu aģenta funkcijas.

Tagad kļuvis zināms, ka Maskavas apgabala prokuratūra ir saņēmusi arī sūdzību par Galkinu kā tēvu, tāpēc veic izmeklēšanu par deviņus gadus vecās Jeļizavetas un Harija tiesību pārkāpumiem. Advokāts Jaroslavs Mihailovs vērsies Maskavas apgabala prokuratūrā, pieprasot pārbaudīt nepilngadīgo tiesību pārkāpuma faktu. Mihailovs uzskata, ka tēva uzvedībai ir negatīva ietekme uz bērniem un viņu garīgo un fizisko veselību.

Allas Pugačovas un Maksima Galkina bērni 2021. gadā

gallery icon

Paziņojumā Maskavas apgabala prokuratūrai teikts: "Plašsaziņas līdzekļos regulāri tiek publicēta informācija par Maksimu Aleksandroviču Galkinu, dzimušu 1976. gada 18. jūnijā Odincovas apgabala Griaza ciemā, Odincovas apgabalā, kur norādīts, ka 1) viņš ir homoseksuālists 2) viņš negatīvi izsakās par Valsts drošības komiteju. Tikmēr Galkins audzina divus nepilngadīgus bērnus: meitu Jeļizavetu un dēlu Hariju, kas 2013. gada 18. septembrī piedzima surogātmātei. Nepilngadīgu bērnu audzināšana homoseksuālā ģimenē neapšaubāmi kaitē viņu garīgajai un fiziskajai audzināšanai. Es uzskatu par nepieciešamu veikt pasākumus, lai pārtrauktu homoseksuālajam Galkinam atļaut nepilngadīgo bērnu audzināšanu," prokuratūras uzmanību vērš Jaroslavs Mihailovs.

Pieteikuma iesniedzējs jau ir saņēmis atbildi: viņa pārsūdzība ir reģistrēta un atbilstoši kompetencei nosūtīta prokuratūrai.

Jāpiebilst, ka Mihailovs ir uzņēmuma "Ūdens un mežu aizsardzība" direktors. Tieši šī pati organizācija iepriekš pieprasīja, lai tiktu pārbaudīts, vai Galkina un Pugačovas pils (atrodas Krievijas pilsētiņā Grjazos) būvniecības laikā ir ievērotas visas būvniecības, ugunsdrošības un sanitārās prasības. Valsts domes Drošības un korupcijas apkarošanas komitejas priekšsēdētāja vietnieks Andrejs Lugovs iepriekš radiostacijas "Govorit Moskva" ēterā sacīja, ka, ja tiks konstatēti pārkāpumi, pili paredzēts konfiscēt. Pēc Lugova teiktā, pastāv "aizdomas", ka pils celta, pārkāpjot Krievijas Federācijas (KF) likumus.

Septembrī kļuva zināms, ka Galkina sieva Alla Pugačova ir atgriezusies Krievijā, jo bērniem bija jāatsāk skolas gaitas. Tomēr, ņemot vērā dzimtenē notiekošo, viņa izņēmusi no ģimnāzijas bērnu dokumentus un tagad kopā ar viņiem atrodas Izraēlā. Zināms, ka Galkins šobrīd uzstājas Spānijā.

Tiek uzskatīts, ka Pugačova ar ģimeni vairs neplāno atgriezties Krievijā, jo pārdošanā izlikta iepriekš minētā pils.

Maksima Galkina un Allas Pugačovas iespaidīgā pils

Maksima Galkina un Allas Pugačovas iespaidīgā pils Piemaskavas ciematiņā Grjazi.

gallery icon

Ar krāšņu viesu buķeti Jūrmalā izskan Maksima Galkina koncerts (04.08.2022.)

gallery icon