foto: Shutterstock
Kā atgūties pēc svētkiem?
2022. gada 27. jūnijs, 09:24

Kā atgūties pēc svētkiem?

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Svētkos un garākās brīvdienās ierasti uzņemam vairāk un smagāku pārtiku, našķus, gāzētus, cukurotus un alkoholiskus dzērienus, kā arī bieži vien baudām dzīvi uz miega rēķina. Tas viss rada lielu slodzi organismam, kas rezultējas nespēkā, nogurumā, sliktā pašsajūtā, aizcietējumos utt.

Lai veiksmīgi atgūtos pēc svētkiem, svarīgas 4 lietas:

  • Miegs – vismaz 7 - 9 stundas;
  • Daudz šķidruma - ūdens un nesaldinātas zāļu tējas;
  • Fiziskās aktivitātes  - vismaz pastaiga stundu dienā;
  • Šķiedrvielām bagāts uzturs!

Kā mums var palīdzēt šķiedrvielas?

Lai arī mēs šķiedrvielas nesagremojam, tās veic svarīgus darbus mūsu gremošanas sistēmā – viena šķiedrvielu grupa, ko sauc par ūdenī nešķīstošajām, kalpo par mūsu zarnu “birsti”, nodrošina normālu vēdera izeju, vairo sāta sajūtu un nepieļauj straujas cukura līmeņa svārstības; savukārt otra grupa – ūdenī šķīstošās – tās, kuras uzbriestot veido želejveida masu, kalpo par barību zarnu labajām baktērijām, tādejādi uzturot mūsu imunitāti, normālu holesterīna līmeni, kā arī uzsūc un izvada toksīnus. Pētījumi rāda, ka uzņemot 25-35g šķiedrvielu dienā, par vismaz piektdaļu samazinās sirds un asinsvadu slimību, vēža (sevišķi gremošanas sistēmas vēžu), cukura diabēta u.c. mūsdienu slimību riski.

Ja mēs neapēdam vismaz 400g dārzeņu ik dienas, pārāk aizraujamies ar kartupeļiem un baltmaizi, reti lietojam riekstus un sēklas, tad mūsu uzturā šķiedrvielu var pamatīgi trūkt. Un kas par to, jautāsiet?

Par šķiedrvielu trūkumu mūsu organismā signalizē:

  • Burkšķ un pūšas vēders, apgrūtināta, neregulāra vēdera izeja, hemoroīdi.
  • Celulīts un pasliktināts ādas, matu, nagu un locītavu stāvoklis.
  • Palielināts svars, holesterīna un cukura līmeņa svārstības un disbalanss.
  • Pazemināta imunitāte.
  • Sirds veselības problēmas.
  • Pastiprināta vēlme pēc saldumiem un našķiem, bieži ir paaugstināts cukura līmenis asinīs.
  • Nespēks, nogurums, nepietiek enerģijas fiziskām aktivitātēm, zems izturības līmenis.

Vai atpazini sevi, bet nav laika piedomāt pie pilnvērtīga uztura, atveltīt laiku gatavošanai vai tiešām negaršo dārzeņi? Acorus Balance risinājums – 100% dabīgas augu šķiedrvielas, ērti lietojamos un sabalansētos kompleksos! Vienu vai divas reizes dienā iedzeriet glāzi ūdens vai smūtiju ar pāris karotēm šķiedrvielu pulvera, un Jūs drīz vien pamanīsiet uzlabojumus savā pašsajūtā, izskatā un veselībā, kā arī būtiski parūpēsieties par savu ķermeni ilgtermiņā.

Izvēlieties savam dzīvesveidam piemērotāko šķiedrvielu kompleksu un sāciet lietot:

Fiber Colon Detox – šķiedrvielas (galvenokārt nešķīstošās) kopā ar ķimenēm, fenheli, cigoriņiem un citiem augiem: lai sakārtotu vēdera izeju, mazinātu vēdera pūšanos un atbalstītu normālu aknu un citu gremošanas orgānu darbību, kavētu hemoroīdu parādīšanos.

Fiber Beauty Collagen – šķiedrvielas (galvenokārt šķīstošās) papildinātas ar kolagēnu, cinku un bambusu! Lieliska kombinācija ne tikai ādai, matiem, nagiem, bet arī gremošanas sistēmas un zarnu veselībai. Un veselīgas zarnas ir veselīga āda!

Fiber Slim Detox – abu veidu šķiedrvielas kopā ar cigoriņiem, kanēli, glikomannānu un rūgto apelsīnu palīdz vairot sāta sajūtu, mazināt kāri pēc saldumiem, paātrināt vielmaiņu un balansēt cukura līmeņa svārstības, tā palīdzot saglabāt normālu ķermeņa svaru un aprises.

Fiber pH Balance – gan ūdenī šķīstošo, gan nešķīstošo šķiedrvielu avots ar bagātīgāko augu izlasi (cigoriņi, biete, spināti, kviešu zelmenis u.c.), cinku un magniju – vispiemērotākais imunitātes atbalstam un skābju-sārmu vielmaiņas balansam.

Fiber  Cardio – Šķiedrvielām ikdienas uzturā ir būtiska ietekme sirds un asinsvadu slimību profilaksē, piemēram, viens no Eiropas Kardiologu biedrības ieteikumiem augsta holesterīna līmeņa gadījumā ir palielināt šķiedrvielu daudzumu uzturā un uzņemt vismaz 25-40g šķiedrvielu dienā. Šķiedrvielas (pamatā šķīstošās) ar D-ribozi, magniju, B1 vitamīnu un rutīnu – enerģijai, sirds un asinsvadu veselībai! Īpaši piemērots gados vecākiem cilvēkiem!

Fiber Sugar Balance –  brīžiem, kad roka, pašam nemantot, atkal stiepjas pēc saldumiem. Šķiedrvielu komplekss (galvenokārt šķīstošās šķiedrvielas), papildinātas ar gimnēmu, kanēli un hromu – cilvēkiem ar tendenci uz paaugstinātu cukura līmeni asinīs, tiem, kuri vēlas bagātināt savu uzturu ar šķiedrvielām un kontrolēt vēlmi pēc saldumiem!

Fiber Psyllium – nekā lieka, tīri ceļteku sēklapvalki maksimāli efektīvai zarnu “birstei” un lieliskai gremošanas trakta darbībai un labsajūtai. Var palīdzēt normāla holesterīna līmeņa uzturēšanai.

Fiber Active – šķiedrvielu komplekss (galvenokārt šķīstošās) cilvēkiem, kuri vienmēr atrodas kustībā! Šķiedrvielas, cinks, augu proteīns un makas sakne ir izcila kombinācija, kas var palīdzēt paaugstināt izturību, enerģijas līmeni, fizisko spēku, saglabāt un veicināt muskuļu masas pieaugumu, kā ar atbalstīt garīgās spējas.

Visi Acorus Balance šķiedrvielu kompleksi ir 100% dabīgi, bez pievienota cukura vai garšas pastiprinātājiem, ērtās bundžiņās, un viegli lietojami – tējkaroti vai divas iemaisa ūdenī, smūtijā, un uzreiz izdzer, pirms pulveris nogulsnējas.

Tikai līdz 30.06. www.acorusbalance.lv ar kodu FIBER pērkot jebkuru šķiedrvielu kompleksu, otrus saņemsiet  BEZ MAKSAS.

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Acorus Balance