Skaistuma vitamīnu meklējumos
2015. gada 12. jūnijs, 08:00

Skaistuma vitamīnu meklējumos

Jauns.lv

Aptiekā nopērkamie skaistuma vitamīni ir labs atbalsts ādas, matu un nagu skaistumam, īpaši tad, ja tie sauc pēc palīdzības.

Iesaka t/c Domina EUROAPTIEKA pārdevēja konsultante ANDŽELLA KĀRKLIŅA

Labai pašsajūtai

Rūpēs par savu skaistumu un veselību tieši šobrīd papildus vajadzētu lietot aptiekās nopērkamos skaistuma vitamīnu kompleksus. Tie palīdzēs vieglāk pārvarēt mainīgos laikapstākļus, UV starojuma ietekmi uz mūsu organismu, kā arī palīdzēs uzturēt labu pašsajūtu. Skaistuma vitamīni ne tikai uzlabo ādu, matus un nagus, bet arī palīdz pārvarēt palielinātu slodzi darbā, mājās vai sportā, mazina stresu, atvieglo hormonu svārstību radītos nepatīkamos simptomus, sāpīgas menstruācijas un uzlabo pašsajūtu pēc dzemdībām un bērna zīdīšanas periodā.  

Ar uzturu nepietiek?

Lietojot veselīgu uzturu, liekot akcentu uz svaigiem dārzeņiem un augļiem, nestresojot un ievērojot pareizu dzīves ritmu, mēs varam pilnībā nodrošināt ādai, matiem un nagiem nepieciešamos vitamīnus. Diemžēl pēc ieilgušās ziemas un aukstā pavasara āda, mati un nagi signalizē par dažādām problēmām. Tā ir nepārprotama zīme, ka ir nepieciešami papildspēki. Iespējams, ka vainojams ir mūsu klimats, varbūt arī dārzeņos un augļos vitamīnu ir pārāk maz, kaut arī mēs tos ēdam katru dienu, varbūt ir vainojamas kādas veselības problēmas.

Padoms: lai gūtu labu rezultātu, vitamīni ir jālieto kursa veidā 1–3 mēnešus. Ja gribi rudenī izskatīties un justies lieliski, ir īstais brīdis, kad sākt tos lietot.  

Kad lietot: 

-    ja pēc garās ziemas un aukstā pavasara nejūties labi, īpaši tad, ja bijis jācīnās ar kādu vīrusa infekciju, kādu hronisku kaiti utml.;

-    ja āda joprojām ir pelēcīga, izkrīt mati, nagi ir trausli un lūstoši;

-    pēc 35- 40 gadu vecuma, lai stimulētu dabiskos procesus, kas gādā par organisma atjaunošanos; 

-    ja daudz laika pavadi telpās, ādai, matiem un nagiem nelabvēlīgā vidē, kur ir putekļi, piesārņots, netīrs, sauss vai kondicionēts gaiss;

-    ja daudz svīsti, daudz sauļojies vai sporto;

-    ja ievēro diētu, slimo vai ilgstoši lieto medikamentus;

-    pastiprinātas fiziskās un garīgas slodzes laikā;

-    ja regulāri neizgulies, ja ir darbs maiņās vai strādā naktīs;

-    ja ir nepareizs ēšanas ritms, vegāniem, veģetāriešiem;

-    ja ir uzturvielu uzsūkšanās traucējumi, ilgstoša caureja u.c.  

Padoms:

ieskaties, aptiekā speciālo skaistuma vitamīnu kompleksu izvēle ir plaša. Biežāk tie paredzēti vispārējās veselības veicināšanai, nevis vienai konkrētai problēmai. 

Meklējam piemērotākos

Sievietēm piemērotākie ir vitamīnu kompleksi, kas palīdz uzlabot vispārējo veselību, līdzsvaro hormonu līmeni, labvēlīgi ietekmē PMS un menstruālā cikla norises, mazina nervozitāti un piena dziedzeru sāpīgumu.

Piemēram, Vitakur sastāvā ir naktssveces eļļa – svarīgs linolskābes avots, - A, B, C, E vitamīni mazina stresu, aizsargā šūnas un novērš izsitumu veidošanos. Vitakur komplekss pozitīvi ietekmē sievietes organismu kopumā un vienlaikus uzlabo ādas izskatu. 

Ļoti vērtīgi ir skaistuma vitamīnu kompleksi Live Well, kas ir nopērkami tikai Euroaptiekā. Piemēram, naktssveces eļļa ar gurķeni,  tāpat zivju eļļa ar omega 3, omega 6 un polinepiesātinātajām  taukskābēm un A un D3 vitamīniem. Tās ir ļoti noderīgas sausai un izteikti sausai ādai, mitrina ādu, palīdz atjaunot ādas dabisko aizsargbarjeru un stiprina ādas imunitāti. 

Ja lūst nagi, izkrīt mati un ir dažādas ādas problēmas – palielināts pūtīšu daudzums, izsitumi, plaisājošas lūpas, iekaisīga āda, efektīvi palīdz Live Well multivitamīnu komplekss ar minerālvielām, kas stabilizē organisma bioķīmiskos procesus un atjauno trūkstošās rezerves. Nagu, zobu un kaulu stiprināšanai ieteicams izvēlēties vitamīnus, kas satur kalciju, D3 un K2 vitamīnus.

Matu, nagu un ādas veselībai labi piemērots ir Perfectil līnijas vitamīnu kompleksi.  Revolucionārs jaunums skaistumkopšanas jomā ir Perfectil Platinum komplekss, tas satur jūras kolagēnu, izmeklētu augu ekstraktus, antioksidantu kompleksu un koenzīmu Q10, kas gādā par ādas tvirtumu, elastību un palīdz uzturēt lielisku sejas krāsu ilgtermiņā. 

Vīstošai ādai labi piemērots ir Beauty in Force – skaistuma kapsulas, kas atjauno ādas elastību un piešķir tai mirdzumu. Tās satur dabīgas sastāvdaļas – kviešu dīgstu ekstraktu, hialuronskābi, dažādus vitamīnus un minerālvielas, kas nodrošina visu ādai nepieciešamo.  

Pievērs uzmanību: skaistuma vitamīnus matu, ādas un nagu veselībai piedāvā daudzi ražotāji, katrs liek akcentu uz kādu īpašu vielu, piemēram, uz silīciju, selēnu, cinku, gurķenes eļļu, austeru kaļķi, koraļļu kaļķi, folijskābi, D vitamīnu, antioksidantus, polinepiesātinātajām tauksskābēm, ko satur dažādas vērtīgas eļļas u.c.


Reklāmraksts tapis sadarbībā ar "

Euroaptieka " / Foto: Shutterstock, Publicitātes foto