Attiecības
2022. gada 24. janvāris, 06:28

Renārs Zeltiņš izbauda laulību

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

Katrai ķezai ir savi plusi. Par to pārliecinājies pasākumu un TV raidījumu vadītājs Renārs Zeltiņš, kam pandēmijas dēļ ir krietni mazāk darba, toties daudz vairāk laika, lai pabūtu kopā ar ģimeni.

Renāram Zeltiņam, kas 2017. gada vasarā par sievu apņēma Ievu Kohu un ir tētis četrgadīgai meitai Emmai, nesen notikusī Trīs zvaigžņu balvas pasniegšanas svinīgā ceremonija bija pirmais lielais TV pasākums, ko viņš vadījis beidzamo gadu laikā. Covid-19 pandēmijas dēļ nav īstenoti daudzi projekti, tāpēc šovmenim darba kļuvis daudz mazāk.

“Šādā situācijā šobrīd nonākuši daudzi. Bet... Protams, ir daudz vairāk laika, ko pavadīt kopā ar ģimeni. Es to ļoti novērtēju, tā ir ļoti liela vērtība, jo esmu ģimenes cilvēks,” žurnālam Kas Jauns teic Renārs, piebilstot: “Bet fakts ir arī tas, ka katrs lielais pasākums šobrīd man ir liels notikums. Un esmu pārliecināts, ka katrā tādā sabiedrības pagrieziena punktā kā tagad var saskatīt ne tikai blaknes, bet arī pozitīvas lietas.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Renārs ar sievu Ievu.

Piemēram, manā dzīvē šobrīd mīnuss ir tas, ka nav darba prakses, zūd pārliecība, pasākuma vadīšanas iemaņas. Bet, tajos retajos pasākumos pārvarot starta drudzi un sākuma nedrošību, ir milzu gandarījums, ka viss izdevies. Tas ir gluži kā atgriezties jaunībā, savas karjeras pirmsākumos – adrenalīns, uztraukums, tajā pašā laikā možums un prieks. Tas viss rada patīkamas sajūtas.”

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Pēdējais lielais TV pasākums, ko vadīja Renārs, bija šovs "Izklausies redzēts" 2018. gada nogalē.

Kā Renārs tiek ar sevi galā, dīkā sēžot? “Esot tādā kā nebūtībā un nedaudz izmisumā, sāku vairāk domāt, funktierēt. Ir laiks un telpa, lai rastos jaunas idejas. Jā, man ir radošais pienesums. Bet pats galvenais – ir laiks sekot līdzi meitas gaitām. Un vēl man tagad ir iespēja pavadīt laiku pilnvērtīgā laulībā. Kas arī ir ļoti svarīgi,” atbild šovmenis, priecīgs stāstot, ka meita katru dienu sagādā kādu patīkamu pārsteigumu: “Četrgadnieku vecāki jau lieliski saprot, par ko ir runa. Ik dienu Emma sarūpē jaukas pērles gan savos spriedumos, gan rīcībā. Nupat, piemēram, sieva atsūtīja ziņu, ka abas ar meitu televīzijā skatījušās Trīs zvaigžņu balvas pasniegšanas ceremoniju un meitai šķitis, ka vienā brīdī es esmu pasmaidījis tieši viņai. Mīļi, vai ne? Katru dienu mēs ar Emmu runājam gan par ikdienišķām lietām, gan par eksistenciāliem jautājumiem, viņa katru dienu tver šo pasauli, viņa katru dienu atklāj sev ko jaunu, un es to izbaudu,” sajūsminās četrgadnieces tētis.

Renārs Zeltiņš šā gada sākumā kopā ar Ketiju Šēnbergu vadīja Trīs zvaigžņu balvas pasniegšanas ceremoniju.

Tiesa gan, šis gads Zeltiņam iesācies ne pārāk patīkami – viņš guvis muguras traumu. “Pilnīgā nejēgā, nezinu, kāpēc, es pacentos strauji uzvilkt zābakus, stāvot kājās. Rezultātā dēmonisks kliedziens pa visu koridoru, un man bija sajūta, ka muguras lejasdaļā bija ieplīsis aisbergs,” notikušo atklāja Renārs, žurnālam Kas Jauns neslēpjot, ka sāpes patiešām bijušas nežēlīgi asas: “Visticamāk, no profesionālā sporta un nu jau arī paliekot vecākam, muguras lejasdaļā devalvējies mugurkaula disks. Tagad daudz jāvingro, ar fizioterapeitu jau strādājam.”

Šovmenis Renārs Zeltiņš ar sievu Ievu „Coldplay” koncertā

Šovmenis Renārs Zeltiņš ar mīļoto sievu Ievu „Coldplay” koncertā Zviedrijā, Gēteborgā 2017. gada 25. jūnijā.

gallery icon

Citas interesantas ziņas lasi žurnāla "Kas Jauns" jaunākajā numurā:

foto: Publicitātes foto