foto: Ekrānuzņēmums
Sieviete, kura nekad nav bijusi stāvoklī, satiek savu bioloģisko dēlu
Cita pasaule
2022. gada 20. janvāris, 05:16

Sieviete, kura nekad nav bijusi stāvoklī, satiek savu bioloģisko dēlu

Jauns.lv

ASV pilsētas Indianapolisas iedzīvotāja Kristīna Šunvelda negaidīti atradusi savu bioloģisko dēlu, kaut arī ne reizi dzīvē nav bijusi stāvoklī.

Sieviete meklēja savu bioloģisko tēvu un izmantoja kompānijas "23andMe" pakalpojumus. Šī firma veic DNS testus, kas ļauj klientiem noskaidrot savu izcelšanos un atrast radiniekus.

Šunvelda bija satriekta, kad ieraudzīja testa rezultātu, kas norādīja uz to, ka viņai ir dēls, par kura esamību viņa nezināja. Sākumā amerikāniete padomāja, ka tā ir kāda kļūda.

Tomēr ieraugot puiša fotogrāfiju, 52 gadus vecā sieviete uzreiz pamanīja abu līdzību. Izrādās, ka 1994. gadā Kristīna kļuva par olšūnu donoru un viena no tām vēlāk tika izmantota medicīniskās apaugļošanas procedūrai, ar kuras palīdzību tika ieņemts zēns.

Kad Pārkeram Ēriksonam, kurš dzīvo Kalifornijā, palika 14 gadi, vecāki (sievieti, kura uzaudzināja Pārkeru arī sauc Kristīna) pastāstīja par viņa nākšanu pasaulē.

Pēc vairākiem gadiem puisis nolēma atrast savu bioloģisko māti. Un arī vērsās "23andMe". Māte un 26 gadus vecais dēls sāka sarakstīties, bet pēc tam satikās klātienē.

Kristīnai ir audžudēls Niks, kurš sirgst ar dauna sindromu. Sieviete, kura savu dzīvi veltījusi darbam ar cilvēkiem, kuriem ir īpašas vajadzības, iepazinās ar zēnu, kad viņam bija deviņi gadi.

Pēc pāris gadiem Nika bioloģiskā māte nomira no vēža. Šunvelda turpināja rūpēties par bērnu. Pa to laiku viņa satuvinājās ar zēna tēvu, apprecējās ar viņu un oficiāli adoptēja Niku.  

Tēmas