foto: Instagram @kikax3
Mirusi atrasta 21 gadu veca serbu influencere, kuru soctīklos gadiem ilgi apcēla
Kristīnas pēdējā ierakstā, kas publicēts 11. novembrī, bija lasāms: "Viņa jautāja: "Kurp mēs ejam?" Es atbildēju: "Mēness"".
Dzīvesstils
2021. gada 13. decembris, 13:42

Mirusi atrasta 21 gadu veca serbu influencere, kuru soctīklos gadiem ilgi apcēla

Jauns.lv

Serbijā pazīstamā 21 gadu vecā "YouTube" zvaigzne Kristīna Djukiča atrasta mirusi pēc tam, kad soctīklos tika pakļauta gadiem ilgai iebiedēšanai un pazemošanai. Par jaunās sievietes nāvi paziņoja viņas māte, vēsta "Dailymail".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Serbijas galvaspilsētā Belgradā dzīvojušās Kristīnas "Kikas" Djukičas nedzīvais ķermenis tika atrasts 8. decembra vakarā ap pulksten 23:40.

Izmeklētāji nerada pierādījumus, ka jaunietes nāvē būtu vardarbīgas pazīmes, tomēr Iekšlietu ministrija pavēstīja, ka izmeklēšana turpinās, tomēr par reālāko nāves cēloni tiek uzskatīta pašnāvība.

21 gadus vecā serbu influencere Kristīna "Kika" Djukiča

21 gadus vecajai Kristīnai Djukičai sociālajos tīklos „Instagram”, „YouTube” un „Twitch” kopā bija vairāk nekā miljons sekotāju.

gallery icon
30

Šokēta par Kristīnas nāvi meitenes māte Nataša Djukiča sociālajā tīklā "Instagram" izplatīja īsu paziņojumu.

Viņa rakstīja: "Šis būs grūts laiks mums visiem, un viss, ko mēs varam darīt, ir saglabāt viņas piemiņu. Mēs mīlam tevi, Kika, un mums tevis pietrūks vairāk, nekā var izteikt vārdos. Ja jums ir domas par pašnāvību, vai ciešat no depresijas, lūdzu, parunājiet ar kādu, jūs neesat vieni."

"Šausmīgi. Vakar vakarā notika kaut kas briesmīgs. Es aicinu  visiem medijiem rūpīgi ziņot par šo gadījumu un meiteni, kura piecus gadus cieta no apcelšanas. Lūdzu, saprotiet,” vietējam medijam atklāja jaunās influenceres tuva paziņa Mira Vladisavļeviča.

Traģēdija notikusi pēc tam, kad Kristīna, kurai bija vairāk nekā miljons sekotāju "Instagram", "YouTube" un "Twitch", nesen videoklipā paziņoja, ka viņai šķiet, ka viss, ko viņa jebkad darījusi, nav gana labs citiem cilvēkiem.

Viņa norādīja uz faktu, ka regulāri tikusi pazemota, piebilstot, ka svarīgi būt laimīgai un darīt dzīvē to, ko pati vēlas.

Neskaitāmajās naidpilnajās ziņās, ar kurām dalījās Kristīna, tika apsmiets viņas izskats, un Djukičai tika pārmests par plastiskās operācijas veikšanu.

Viens no lielākajiem kritiķiem bijis cits blogeris, Balkānu valstīs ļoti populārais mūziķis un un šovmens Bogdans Iličs, kurš komentāros pie vairākiem meitenes videoklipiem komentējis, ka ""Kika" nav īsta", vēsta vietējais medijs „Republika”.

Daudzi Iliča sekotāji, kuru kopējais skaits pārsniedz miljonu, turpināja ķengāt Kristīnu ar naidpilniem komentāriem, un daži viņai ieteica izdarīt pašnāvību.

Pēc traģiskajiem jaunumiem Bogdans apgalvoja, ka pirms Kristīnas nāves kļuvis par viņas draugu.

Vietējam medijam "Direktno" viņš sacīja: "Es biju viens no pirmajiem, kas uzzināja par notikušo, jo viņas draugi man piezvanīja un teica, ka viņi mani publiski atbalstīs saistībā ar visu notikušo, bet es atteicos, jo nevēlos būt upuris."

Iličs atklājis, ka viņu neuztrauc tas, ka liela daļa sabiedrības notikušā dēļ varētu viņu ienīst. "Man žēl par notikušo. Man žēl, ka nepaziņoju, ka izlīgām un sadraudzējāmies," viņš piebilda.

"Man žēl par cilvēkiem, kuri rāda ar pirkstu, nezinot pat iemeslu. Viņi nedod mirušajiem mieru un cieņu, tikai tāpēc, lai iegūtu pāris „laikus” un piepildītu savu vēlmi pēc atriebības, to darot visneglītākajā veidā,” turpina Iličs.

Kristīnas pēdējā ierakstā, kas publicēts 11. novembrī, bija lasāms: "Viņa jautāja: "Kurp mēs ejam?" Es atbildēju: "Mēness"".

Kā liecina 11. decembra ieraksts sociālajā tīklā „Instagram”, Kristīnas bēres notiks 14. decembrī vienā no Belradas lielākajām kapsētām Leščē.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās