foto: Pexels.com
Laiks rīkoties, nevis gari runāt - horoskops visām zodiaka zīmēm no 8.11. līdz 14.11.
Cita pasaule
2021. gada 8. novembris, 11:42

Laiks rīkoties, nevis gari runāt - horoskops visām zodiaka zīmēm no 8.11. līdz 14.11.

Jauns.lv

Uzzini, ko zvaigznes tev sola šajā nedēļā.

AUNS

Apvaldi nepatiku, neļauj sīkām nebūšanām ietekmēt tavu garastāvokli un ikdienu. Nepieļauj, ka tiec izprovocēts uz aktivitātēm, kas nesaskan ar tavām vajadzībām un „neierakstās” tavos nākotnes plānos. Ja esi sliktā noskaņojumā, nesāc svarīgu sarunu – nogaidi. Var gadīties, ka mazsvarīgais atkrīt pats no sevis. Kolēģi vai konkurenti rosinās izvirzīt augstākus mērķus, kalt ambiciozākus plānus.

VĒRSIS

Šo to mainot savos plānos, panāksi, ka darbi virzās uz priekšu pietiekami raiti. Tavi labākie palīgi – optimisms un radoša pieeja. Iespējamas interesantas tikšanās, sastaptie cilvēki atbalstīs tevi gan morāli, gan arī praktiski, var aizsākties jauna draudzība, sadarbība. Esi sabiedriski aktīvs, tomēr svarīgākos lēmumus pieņem vienatnē, paļaujoties uz gadiem krāto pieredzi un pārbaudītiem faktiem.

DVĪŅI

Emocionāla rakstura problēmas var rasties tad, ja neattaisnosies uz kādu cilvēku vai notikumu liktās cerības vai piedzīvojot zaudējumu. Dusmās vari ne vien pateikt to, ko vēlāk nožēlosi, bet arī sabojāt kādu svarīgu, dārgu priekšmetu. Attiecībās ar mīļoto cilvēku, bērniem un draugiem esi iecietīgs, neļauj aizspriedumiem izjaukt kopīgus plānus.

VĒZIS

Esi uzmanīgs un piesardzīgs, atturies no iniciatīvas izrādīšanas jautājumos, kuru risināšanā tev trūkst pieredzes. Neuzticies tiem, kas mierina, ka gan jau viss būs labi – tev pašam jābūt pārliecinātam, ka tā tiešām būs. Starp taviem draugiem un paziņām noteikti ir kāds, kuram var uzticēties. Vēlāk iespējas tikt pārprastam būs mazāk. Vairāk uzmanības velti karjerai un ar to saistītām pārmaiņām.

LAUVA

Novērs nesaprašanos radinieku vidū. Piedod, pacelies pāri aizvainojumiem, tas palīdzēs ātrāk rast saskaņu. Izmanto izdevību panākt izlīgumu strīdīgos jautājumos par īpašuma sadali, izskati ar dzīves vietas maiņu saistītus priekšlikumus. Vēlāk kāda notikuma ietekmē attiecības ģimenē uzlabosies. Daļu laika noteikti veltiet atpūtai un sevis saudzēšanai.

JAUNAVA

Kad domā par naudu – atslēdz emocijas, ieslēdz prātu un koncentrē uzmanību uz konkrētā brīža aktualitātēm. Nepieņem uz emocijām balstītus lēmumus, neļauj sevi iekārdināt ne ar vieglas peļņas solījumiem, ne spožām nākotnes vīzijām. Raugies uz lietām racionāli, kritiski, pats skaiti un rēķini, uz citu ieteikumiem vien nepaļaujies, avantūrās neiesaisties.

SVARI

Nekrīti kārdinājumā kritizēt draugus vai mīļoto cilvēku, labāk palīdzi novērst pieļautās kļūdas. Ja būsi pietiekami pretimnākošs un saprotošs, viss ritēs savu gaitu, bet, ja ļausi vaļu emocijām un neiecietībai, no strīdiem izvairīties būs grūti. Pēc iespējas mazāk diktē savus noteikumus – jo pielaidīgāks būsi, jo vieglāk būs īstenot kopīgus plānus, priecāties par veiksmēm un pārdzīvot neveiksmes.

SKORPIONS

Pielūko, lai tava gādība un vēlme palīdzēt netiek uztverta kā jaukšanās citu darīšanās. Esi prātīgs un pieklājīgs. Tiklīdz sāksi šaubīties, pat visvienkāršākais uzdevums kļūs sarežģīts. Visu, ko par sevi dzirdi runājam, neuztver nopietni, katram ir savi trūkumi un stiprās puses. Brīžos, kad rodas domstarpības, centies saglabāt filozofisku mieru. Iepriecini mīļoto cilvēku, viņa prieks darīs laimīgu arī tevi.

STRĒLNIEKS

Būs grūti ilgstoši noturēt uzmanību kaut kam vienam. Meklējot finansiālus risinājumus, lieti noderēs mērķtiecīga, radoša pieeja. Centies būt pēc iespējas atvērtāks, nebaidies pamēģināt ko jaunu. Brīvajā laikā nododies kādam vaļaspriekam vai baudi mīļotā cilvēka sabiedrību. Mācies no pieredzes! Pārdomām veltītais laiks noteikti nebūs tērēts velti.

MEŽĀZIS

Apspriežot aktuālus jautājumus, izvairies no pamācoša, viszinīga toņa. Apkārtējiem būs grūti izsekot līdzi taviem plāniem un nākotnes vīzijām, biežākas kļūs domstarpības ar tuviniekiem, partneriem. Nesabojā patīkamu atmosfēru ar uzstājīgu rīcību, tas palīdz iekarot augstākas, nozīmīgākas virsotnes. Toties cilvēki, kas būs ar tevi uz viena viļņa, atradīs veidu, kā tevi atbalstīt.

ŪDENSVĪRS

Ja neizdodas izvairīties no provokatīviem jautājumiem, neslēp emocijas. Centies atstāt par sevi atklāta, pretimnākoša cilvēka iespaidu, tas atvieglos saprašanos un palīdzēs iegūt jaunus draugus. Brīžos, kad rodas domstarpības, saglabā filozofisku mieru, tie, kam būs vajadzīga tava palīdzībā, paši to palūgs. Vēlāk izvēlies mierīgu, relaksējošu atpūtu, nemeklē asas izjūtas. 

ZIVIS

Domas nodarbinās saimnieciski jautājumi, jutīsi lielāku, nepieciešamību parūpēties par materiālās dzīves stabilitāti. Pateicoties nopietnai, lietišķai attieksmei, palielināsies tava autoritāte un ietekme darbā. Dzīvesprieku vairos laba atmosfēra, jauni kontakti un iespēja komunicēt ar līdzīgi domājošiem cilvēkiem. Viņi zinās, kā atmodināt tevī interesi par dzīvi.

 

Tēmas