Cita pasaule
2021. gada 2. novembris, 05:21

Dāņu "TikTok" zvaigzne atklāti parāda, cik melīgi un nepatiesi ir soctīkli

Jauns.lv

"TikTok" influencere Džosefīne Livīna dalījusies ar vairākiem foto par tēmu "Instagram un realitāte", cenšoties pierādīt, ka ne viss ir tā, kā izskatās sociālajos tīklos.

Kamēr soctīkli ir lielisks rīks, kā palikt ciešākā saziņā ar saviem mīļajiem, nav noslēpums, ka tas var nodarīt arī ļaunu un negatīvi ietekmēt cilvēka pašapziņu, vēsta "Mirror".

Bieži var pamanīt, ka tādās soctīklu vietnēs kā "Instagram" visbiežāk redzami tikai cilvēku dzīves spožākie un labākie mirkļi, bet ne realitāte, tomēr tas neatur mūs apbrīnot un apskaust tos, kuriem it kā ir ideāla dzīve.

Tā kā arvien vairāk sabiedrība apzināms, cik liela nozīme ir ķermeņa pozicionēšanai visās formās un lielumos, arvien vairāk ietekmīgu cilvēku kļūst atklāti pret saviem sekotājiem runājot par to, cik neīsti var būt sociālie mediji.

@josephinelivinn

getting ready in the morning has never been this easy 🥲

♬ original sound - ewancarter

Dāņu "TikTok" influencere Džosefīne Livīna (@josephinelivinn) nesen nodemonstrēja, ka ne viss vienmēr ir tā, kā cilvēki parāda sociālajos medijos.

Jauniete dalījās ar vairākiem foto, kuros pozē un izskatās perfekti, klāt pievienojot arī tādus attēlus, kuros viņa ļauj savam ķermenim būt brīvam un atslābušam:

"Cilvēki ar kuriem jūs salīdzināt sevi internetā neizskatās tā 24 stundas diennaktī."