Skaistums
2021. gada 20. oktobris, 06:05

„Jutos uzpampusi, gluži kā ķermenī nēsātu ūdeni!“

Jauns.lv

„Visu laiku biju nepamierināta ar savu figūru. Likās, ka mans ķermenis ir pilns ar taukvielām, no kurām es nekādā veidā nevaru tikt vaļā,“ – stāsta Karīna. Par laimi viņa atklāja skandināvu tabletes „Apple Cider™ 600“, un radās sajūta, ka ar taukvielām pilnais ķermenis, ir pazudis!

Rekomendēja draudzene

„Reiz draudzene man pastāstīja par to, ka laba tauku vielmaiņa organismā ir ļoti svarīga, ja ir vēlēšanās saglabāt daiļas ķermeņa līnijas, un piedāvāja man izmēģināt skandināvu ābolu sidra tabletes ar augu ekstraktiem un holīnu „Apple Cider 600“. Viņa teica, ka šajās tabletēs esošās vielas organismā palīdz uzturēt labu tauku vielmaiņu. Nolēmu tās izmēģināt.“

Taukvielas gluži izkusa

„Jau kādu laiku lietoju „Apple Cider 600“ tabletes un esmu ļoti laimīga. Izskatās, ka taukvielas gluži sākušas izkust. Mans ķermenis ir kļuvis jauneklīgāks, kā arī jūtos daudz vieglāka, enerģiskāka un mundrāka. Visu darīt kļuvis vieglāk, dažkārt jūtos pacilāta. Savukārt pats galvenais, es atkal varu justies brīvi un ietērpties savā iecienītākajā blūzē vai bikini! Iespējams, ka visa problēma bija tā, ka mans ķermenis uzkrāja taukvielas?“ – ar izbrīnu stāsta Karīna.

Tauku sašķelšana un ķermeņa svars

Jūs droši vien pamanījāt, ka daži cilvēki, liekas, ēd visu, ko vien vēlas un cik vēlas, taču tiem nekad nav problēmu ar lieko svaru. Taču Jums nevajadzētu brīnīties. Šiem cilvēkiem ir ātra vielmaiņa, organisms neuzkrāj taukvielas un liekos šķidrumu daudzumus, savukārt tauki tiek ļoti ātri sašķelti. Kad palēninās vielmaiņa, uzkrājas tauki un liekie šķidruma daudzumi, tādēļ var izveidoties liekais svars.

Fakti par ābolu etiķi

Ēģiptes karaliene Kleopatra ābolu etiķi – kā skaistuma un veselības avotu – dzēra ik pēc katras maltītes. Savukārt pirms 2400 gadiem Hipokrāts ābolu etiķi lietoja medicīnā. Senajā Ēģiptē tika izveidotas speciālas diētas, un ābolu etiķis tika lietots kā produkts, kas mazina svaru un sašķeļ taukus.

„Apple Cider 600“ tabletes varat iegādāties VISĀS aptiekās vai ražotāja interneta mājas lapā www.newnordic.lv. Vai pa tālruni: 67113130.

Kādēļ „Apple Cider 600“ Jums var būt lietderīgs?

Skandināvu tabletes „Apple Cider 600“ paredzētas labākai tauku vielmaiņas uzturēšanai organismā. Vienā tabletē ir 600 mg aktīvā ābola sidra etiķa. Pielietojot mūsdienu fermentācijas tehnoloģiju, no ābolu sulas tiek iegūts lielas koncentrācijas ābolu sidra etiķa pulveris. Sastāvā tāpat ir holīns, artišoku un pieneņu ekstrakti. Artišoki palīdz uzturēt normālu aknu darbību un zarnu trakta darbību, palīdz attīrīt organismu un palīdz izdalīties gremošanas sulai. Holīns palīdz uzturēt normālu aknu darbību un tauku vielmaiņu. Tāpat ir svarīgs dažāds un sabalansēts uzturs, kā arī veselīgs dzīvesveids.

PĀRBAUDI SEVI!                    

  • Man patīk dažādas uzkodas
  • Man patīk dažādi atsvaidzinošie dzērieni
  • Bieži sajūtu smaguma sajūtu
  • Man patīk ēdiens, kas ir bagātīgs ar kalorijām

Uztura bagātinātājs. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar New Nordic.