foto: Pexels.com
Vīrietis ASV iesūdz tiesā gaišreģi, kas par samaksu solīja izglābt viņa laulību
Cita pasaule
2021. gada 7. oktobris, 05:02

Vīrietis ASV iesūdz tiesā gaišreģi, kas par samaksu solīja izglābt viņa laulību

Jauns.lv

ASV Kalifornijas štatā kāds vīrietis iesūdzējis tiesā gaišreģi, kas apgalvoja, ka var noņemt lāstu viņa laulībai. Pēc gaišreģes teiktā, to uzlikusi ragana, kuru noalgojusi vīrieša bijusī draudzene, vēsta "BBC News".

Mauro Restrepo apgalvo, ka gaišreģe Sofija Adamsa apsolījusi, ka spēs izglābt viņa laulību, ja viņš tai samaksās 5100 dolārus.

Adamsa vīrietim apgalvojusi, ka viņa ģimene būs "nelaimīga un briesmās", ja lāsts netiks noņemts. Vīrietis par viņam radīto kaitējumu tagad tiesā pieprasa 25 tūkstošus dolāru.

Vīrietis uzskata, ka gaišreģe rīkojusies nolaidīgi sagādājot viņam tīšas emocionālās ciešanas. Restrepo sacīja, ka Adamsas gaišreģa pakalpojumus atradis interneta vietnē "Google.com".

Sievietes mājas lapā norādīts, ka gaišreģe "specializējas mīlas lietās" un ir ar doktora grādu koučingā. Vīrietis bija pārliecināts, ka runā ar profesionāli, kas var palīdzēt.

Sesijas laikā Adamsa taro kārtīs nolasījusi, ka ragana vīrietim uzlikusi neveiksmes lāstu un ja tas netiks noņemts, tad var izpostīt viņa laulību.

Vīrietis apgalvo, ka gaišreģe nekādā veidā nav viņam palīdzējusi un viņš cietis no negulētām naktīm un nemiera.

Tēmas