foto: Publicitātes foto
Roku krēmu kolekcija, kuru formu iedvesmojuši saldējumi
Skaistums
2021. gada 25. augusts, 15:05

Roku krēmu kolekcija, kuru formu iedvesmojuši saldējumi

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Zīmola veidotā roku krēmu kolekcija, kuru formu iedvesmojuši saldējumi, pildīta ar visu prebiotisko superfood, kas jūsu ādas mikroflorai ir nepieciešams, lai saglabātu veselību no iekšpuses un ārpuses!

foto: Publicitātes foto

HAAN pieder pie jaunās paaudzes uzņēmumiem, kuru mērķis ir veidot labāku nākotni planētai un cilvēcei. Šie uzņēmumi aicina personīgās aprūpes nozarē ieviest pavisam citu pieeju, kurā cilvēki un planēta tiek uzlūkoti līdzvērtīgi.

Dāvāsim jums vairāk prieka, dosim vairāk sabiedrībai un izturēsimies ar cieņu pret mūsu planētu!

foto: Publicitātes foto

HAAN augstākās kvalitātes formulās tiek izmantotas tīras sastāvdaļas, kas patiešām nāk par labu jūsu ādai!

Izgatavoti no 96% dabīgas izcelsmes sastāvdaļām! Zīmols piedāvā arī roku dezinfekcijas līdzekļus un pats labākais, pieejami refill iepakojumi!

HAAN roku dezinfekcijas līdzekļu kolekcija ar dažādiem aromātiem ideāls roku tīrīšanas līdzeklis jebkurā dienas laikā. Pateicoties tādiem komponentiem kā alveja un tā smaržvielas, papildus 99,9% efektivitātei tas mitrina jūsu rokas un liek tām labi smaržot.

HAAN Hand Cream Carrot Kick roku krēmu kolekcija, kuras iedvesmoja krēmveida popsicles, pildīta ar visu prebiotisko superfood, kas jūsu ādas mikroflorai ir nepieciešams, lai saglabātu veselību no iekšpuses un ārpuses! Izgatavoti no 96% dabīgas izcelsmes sastāvdaļām, šie trīs ekskluzīvie aromāti ir šeit, lai barotu ādu, lai kur jūs dotos!

Uzņēmuma mērķis ir radīt tik pievilcīga dizaina produktus, ka klienti dotu priekšroku iepakojumu uzpildīšanai un atkārtotai izmantošanai, nevis katru reizi izmestu iepakojumu un iegādātos jaunu.

Plašāk ar HAAN produktiem var iepazīties https://www.douglas.lv/lv/haan/

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Douglas