Skaistums
2021. gada 29. jūnijs, 09:37

Atūdeņošanās!

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Kad āda zaudē mitrumu, tā kļūst savilkta, rodas diskomforts, var parādīties pat krunciņas, zvīņošanās, nieze. Arī dekoratīvā kosmētika uz šādas ādas izskatās slikti, un tā ir viegli sakairināma un pakļauta bojājumiem. Mainoties gadalaikiem, kad pa ziemu novājinātā āda pamazām pierod pie spēcīgās saules gaismas, ļoti svarīga ir efektīva ādas mitrināšana. Piemeklējiet sev dermatologu izstrādātus kopšanas līdzekļus, kas palīdzēs dzīvināt un spēcināt atūdeņotu jutīgu ādu un to sagatavot siltajai sezonai!

Atūdeņotas ādas virsējā slānī ir tikai desmit procenti mitruma, tas ir, trīs līdz piecas reizes mazāk nekā normālā ādā. Sausai ādai vajadzīga spēcīga mitrināšana – to nodrošina SVR jaunā mitrinošā biocelulozes maska “[B3] Masque HYDRA Intensif”. Uz sausuma skartas ādas bioceluloze darbojas kā plāksteris, ar serumu piesātinātās maskas sastāvā esošais B3 vitamīns nomierina kairinātu ādu, un hialuronskābe ar vidēju molekulmasu intensīvi mitrina un mazina atūdeņošanās pazīmes. Maska pieguļ gluži kā otra āda un jau pēc 15 minūtēm dāvā jaunavīgu tvirtumu un rada nomierinošu efektu.

Vai zinājāt, ka sausa āda sliktāk uzsūc ūdeni? Āda, izžuvusi kā sūklis, vairs nespēj uzsūkt mitrumu un citas barojošas vielas no kosmētikas, tāpēc ir svarīgi kompleksi atjaunot mitruma līmeni ādā. SVR šķīdums “[B3] Essence HYDRA” ar B3 vitamīnu un hialuronskābi iedarbojas līdz pat 24 stundām, nomierinot, izlīdzinot, mitrinot un tvirtinot ādu, kā arī mazinot tās apsarkumu. Šis šķīdums ar minimālu sastāvdaļu skaitu un bez smaržvielām ir piemērots pat ļoti jutīgas ādas kopšanai. To var lietot pirms seruma un krēma uzklāšanas, un tas noder arī aizņemtiem vīriešiem, kas nelabprāt lieto kosmētiskus līdzekļus.

Kas gan var būt vēl iedarbīgāks par serumu? Intensīvai mitrināšanai tomēr labāk izvēlēties SVR koncentrātu “[B3] Ampoule”, kurā apvienotas trīs hialuronskābes formas, kas ādai efektīvi palīdz atgūt mitrumu. Lai gan tajā ir minimāls sastāvdaļu skaits, B3 vitamīna koncentrācija ir ļoti liela – pat pieci procenti tīra niacīnamīda, kas nomierina ādu, vājina iekaisuma procesus un mazina apsarkumu. Šī viela ir īpaši vērtīga tāpēc, ka palīdz atjaunot agresīvu vides faktoru bojāto ādas aizsargbarjeru. Pārmaiņas ādā iespējams manīt jau pēc septiņām lietošanas dienām!

Kad stiprināt savu ķermeni, vai padomājat arī par ādu? Nu jūs savu ādas mitrināšanas rituālu varat papildināt ar sejas krēmu, kam ir novatorisks sastāvs ar probiotikām. “[Hydra] Biotic” ir Francijas dermatoloģijas laboratorijas SVR inovācija, kas veicina ādas pašatjaunošanās spēju, tādēļ, to lietojot, iespējams ne tikai atgūt mitrumu ādā, bet arī aizkavēt tās novecošanos. Sastāvā esošās probiotikas apvienojumā ar hialuronskābi un C vitamīnu ļauj stimulēt ādas atjaunošanās procesus, tā ka tie norit efektīvāk. Kļūdama noturīgāka pret apkārtējās vides kairinātājiem, āda ilgāk saglabā jaunavību.

Produkti pieejami: Euroaptieka, Azeta.lv, inspiro.lv

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar SVR