Skaistums
2021. gada 26. maijs, 05:58

10 soļi ar OPI līdz perfektam manikīram mājās!

Reklāmas projekts

Jauns.lv

Jā, perfekts manikīrs mājas apstākļos nav nekas sarežģīts, ja vien tev ir nelielas iemaņas un tavā rīcībā ir labi nagu kopšanas līdzekļi un piederumi, kā arī neliels soli pa solim ceļvedis. OPI, sadarbībā ar ar nagu kopšanas speciālisti un pasniedzēju Elīnu Briģi, ir sagatavojis ieteikumus vieglai un drošai manikīra veikšanai mājas apstākļos.

Visus nepieciešamos produktus un piederumus, iespējams iegādāties OPI e-veikalā www.opiveikals.com ar piegādi uz mājām vai pakomātu. 

1. Sagatavojiet bļodiņu ar siltu ūdeni un iegremdējiet pirkstu galus uz 5 - 10min.

2. Uzklājiet kutikulas irdinātāju, iesakām OPI Exfoliating Cuticle Cream - eksfoliējošs kutikulu krēms, uz ādas apkārt nagiem, un nogaidiet 30 sekundes, tad ar OPI kutikulas atbīdītāju vai apelsīnu kociņu maigi atbīdiet kutikulu.

3. Ar birstīti nomazgājiet kutikulas irdinātāju un noslaukiet rokas salvetē.

4. Ar OPI nagu vīli 240 griti piešķiriet nagiem formu ar kustībām vienā virzienā.

5. Ar OPI Nail Wipes vienreiz lietojamām salvetēm un nagu attaukošanas līdzekli OPI NAS`99 Nail cleanser sagatavojiet naga plātni noturīgam lakas pārklājumam.  Papildus pēc ieskatiem var izmantot arī OPI Bon Aid līdzekli labākas saķeres nodrošināšanai ar laku. Tas līdzsvaro dabīgā naga Ph līmeni un nodrošina labāku saķeri ar laku.

6. Plānā kārtā uzklājiet bāzi OPI klasiskajai nagu lakai, vai var droši izmantot arī Start To Finish līdzekli, kurš ir 3 vienā – bāze, tops un nagu stiprinātājs.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​7. Kad bāze ir pilnībā nožuvusi, plānā kārtā klājiet kādu no jūsu izvēlētajiem fantastiskajiem OPI nagu laku toņiem.

8. Atkārtoti uz nožuvušas nagu lakas kārtas uzklājiet vēl vienu nagu lakas kārtu.

9. Kad nagu lakas kārtas ir nožuvušas, nobeigumā uzklājiet OPI virskārtu klasiskajai nagu lakai vai, ja izvēlaties Start To Finish 3in1, tad atkārtoti šo produktu lieliskam spīdumam un noturībai.

10. Ja vēlies izskatīties un justies maksimāli labi, tad arī roku ādu nepieciešams mitrināt un aizsargāt. Procedūras nobeigumā masējošām kustībām uzklājiet OPI kutikulas eļļu ādai apkārt nagiem, kas palīdz aizsargāt, atjaunot un stiprināt nagu, un veiciet roku ādas mitrināšanu vai barošanu (atkarībā no sezonas) ar OPI aizsargājošu roku, nagu un kutikulu krēmu ar īpašu formulu, kas bagātināta ar alfa - mitrinošām skābēm novērš sausu un raupju kutikulu veidošanos. Kupuaku sviesta un avokado lipīdu komplekss saglabā nepieciešamo mitrumu.

OPI ProSPA piedāvā visu produktus pilnvērtīgai SPA dienai mājās, kuras laikā variet palutināt gan roku, gan pēdu ādu. Ar visu produktu klāstu var iepazīties OPI e-veikalā www.opiveikals.com.

Zemāk visu izmantoto OPI produktu saraksts, visu meklē www.opiveikals.com sadaļā – VISS MANIKĪRAM MĀJĀS , visiem šiem produktiem un klasiskajām nagu lakām piedāvājam -20% atlaidi, ievadot atlaižu kodu: HOME20

1. OPI Exfoliating Cuticle Cream - eksfoliējošs kutikulu krēms

2. OPI ProSPA kutikulas atbīdītājs

3. OPI nagu vīlīte 240 griti

4. OPI Nail Wipes vienreiz lietojamās salvetes

5. OPI NAS`99 Nail cleanser nagu attaukošanas līdzeklis

6. OPI bāze un tops klasikajai nagu lakai vai Start To Finish 3in1

7. OPI klasiskā nagu laka – tonis pēc izvēles

8. OPI ProSPA kutikulas eļļa

9. OPI ProSPA roku krēms

​​​​​​​Raksts tapis sadarbībā ar Sirowa Rīga

Tēmas