Skaistums
2021. gada 15. jūnijs, 05:00

Gribu draudzēties ar sauli - kas man jāzina?

Jauns.lv

Iesauļoties, bet neapdegt - tas ir ādas skaistuma un drošības garants! Kuri ir efektīvākie līdzekļi, kas palīdzēs būt gan brūnai, gan ilgāk saglabāt ādas jaunību? Ja vēl esi labākā sauļošanās vai saules aizsardzības krēma meklējumos, piedāvājam ieskatam 5 iemeslus, kādēļ izvēlēties tieši Institut Esthederm saules līnijas kosmētiku.

1.    Vairāk nekā tikai SPF

Pazīstamais burtu salikums uz saules aizsarglīdzekļiem – SPF (Sun Protection Factor) – parāda tikai ādas apdegšanas risku (izraisa UVB stari), taču zinātniski pierādīts, ka šūnu bojājumus un neatgriezeniskas DNS izmaiņas izdara tieši UVA starojums. Ādas novecošanos izraisa viss saules gaismas spektrs – gan redzamais, gan infrasarkanais starojums. Institut Esthederm Saules līdzekļos ietvertie filtri aizsargā ādu gan no UVA, gan UVB staru iedarbības, kā arī pārējiem gaismas spektra stariem, tieši tāpēc Esthederm aizsardzības līmeni apzīmē ar saulītēm, nevis SPF. Ja UV indekss (saules intensitāte) ir vidējs vai augsts (3–6), kāds tas parasti ir pavasaros un vasarās Latvijā, izvēlies krēmu ar 2 saulītēm**; ja UV indekss ir ļoti augsts (7+), kāds tas ir siltajās dienvidu zemēs, – krēmu ar 3 saulītēm***.

2.    Brūna, bet pasargāta

Pastāv uzskats, jo augstāka saules līdzekļa aizsardzība, jo sliktāk var iesauļoties. Institut Esthederm atgādina, ka iedegums ir visdabiskākais un labākais ādas pašaizsardzības mehānisms, tāpēc Institut Esthederm saules aizsardzības produktos ir pievienota īpaša patentēta tehnoloģija Adapta Sun, kas papildus stimulē pigmenta melanīna veidošanos, padarot ādu dabiski brūnāku. Tādējādi, lietojot Institut Esthederm Saules krēmus, jūsu āda būs ne tikai pasargāta no saulesstaru iedarbības kaitīgajiem aspektiem, bet arī iesauļosies labāk nekā jebkad.

Institut Esthederm Saules aizsargeļļa

foto: Publicitātes
foto: Publicitātes

3.    Pietiek ar vienu

Visi Esthederm Saules aizsardzības krēmi sejai ir pilnvērtīgi mitrinoši dienas krēmi. Nav nepieciešams lietot sejas krēmu un tad virsū klāt vēl papildu saules aizsardzības krēmu. Aktīvajā saules sezonā dienas laikā sejai pietiek ar atbilstošu saules aizsardzības krēmu.

Piemēram, Bronz Repair pregrumbu saules aizsargkrēmā ietvertas visas tās pašas jaunības saglabāšanas tehnoloģijas, kas citos Institut Esthederm pretgrumbu krēmos.

4.    Iespēja baudīt sauli arī tiem, kuri sauļoties nedrīkst

Institut Esthederm saules aizsarglīdzekļi baltajos iepakojumos (Photo Reverse ļoti augstas aizsardzības fluīds sejai un no Sun ādas kopšanas līdzeklis ar augstu aizsardzību) ļaus droši atrasties saulē arī tiem, kam seja no saules jāpasargā pigmentācijas problēmu dēļ vai pēc traumām un estētiskajām procedūrām.

5.    Jauneklīga āda ilgāk

Visi Institut Esthederm saules produkti nodrošina trīskārtēju šūnu aizsardzību pret iekaisumiem, DNS bojājumiem un novecošanos (Global Cellular Protection patentēta tehnoloģija), savukārt celulārais ūdens, kas ir visu saules produktu sastāvā, izcili rūpējas par ādas vitalitātes un jauneklīga izskata saglabāšanu iespējami ilgāk.

No 19.aprīļa līdz 23.maijam visai Institut Esthederm Saules kosmētikai 30% atlaide interneta veikalā www.myskin.lv Institut Esthederm salonā Berga Bazārā un Ādas skaistuma un veselības mājā MySkin Kalnciema ielā 33.

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar Institut Esthederm