Cita pasaule
2021. gada 8. februāris, 10:54

Jaunas ziņas uztver mierīgi - horoskops visām zodiaka zīmēm no 8.02. līdz 14.02.

Jauns.lv

Uzzini, kas tevi labs sagaida šonedēļ!

AUNS

Atturies no vēlmes visus kritizēt un mācīt, jo pietiks ar niecīgu iemeslu, lai izceltos strīdi. Piespiedu kārtā var nākties mainīt plānus, atteikties no kādas ieceres vai sadarbības. Aizrādījumi „no augšas” provocēs uz dumpiniecisku rīcību. Pirms izrādi pretestību, padomā, vai tas ko atrisinās. Gudra rīcība ļaus ietaupīt laiku un naudu.

VĒRSIS

Aizvien biežāk par sevi var atgādināt apspiestas vēlmes un aizraušanās. Esi uzmanīgs – liedzot sev nelielas dzīves baudas, vairosies nomāktība, grūtsirdība. Izsakies skaidri un saprotami, lai nav tā, ka tu saki vienu, bet ļaudis saprot pavisam ko citu. Nesaprašanās var radīt bagātīgu augsni baumām un intrigām.

DVĪŅI

Tuvākajās dienās negribot vari tikt ierauts notikumu virpulī, gūt neticamus panākumus vai popularitāti. Notikums sekos notikumam, grūti būs saprast, kur viens beidzas, cits sākas. Dinamisks dzīves ritms prasīs no tevis daudz spēka un izturības, tāpēc, pirms pilnu krūti meties iekšā kādā procesā, padomā, kā atjaunosi iztērēto enerģiju.

VĒZIS

Brīvas izvēles iespēju būs maz vai gandrīz nemaz, nāksies pielāgoties apstākļiem, cilvēkiem, noteikumiem, direktīvām. Sīkas ķibeles uztver kā brīdinājumu, kas liecina, ka jābūt piesardzīgākam. Koncentrē uzmanību uz to, ko dari, neignorē izvirzītās prasības, nesarežģī attiecības ar priekšniekiem. Atturies no visa, kas var kaitēt tavai reputācijai.

LAUVA

Tas, ka, no malas raugoties, labāk redzams, kā rīkoties, vēl nenozīmē, ka vari diktēt noteikumus un mācīt citus, kā pareizi dzīvot. Nepieļauj, ka nepatika pret citu cilvēku uzskatiem diktē tavu uzvedību. Esi pārliecināts par sevi, gatavs cīnīties par savu labklājību. Tavi panākumi būs atkarīgi no tā, cik konsekventi un stingri sekosi paša izvirzītajiem mērķiem.

JAUNAVA

Darbietilpīgu, apjomīgu projektu īstenošanu neuzsāc. Veiksme būs ļoti svārstīga – vienu brīdi liksies, ka visas grūtības pārvarētas, taču vēl nebūsi paspējis atliekt muguru, kad sapratīsi, ka nekas nav beidzies. Mierīgi uztver jaunas ziņas, ļaujies pārmaiņām, jo, pretojoties tām, tikai zaudēsi spēkus. Finansiālas grūtības var rasties neapdomīga dāsnuma un negodīgu cilvēku dēļ.

SVARI

Darbā ar skaudību neskaties uz tiem, kam viss rokās krīt viegli, tas var izrādīties mānīgs priekšstats. Strādā ar atdevi, tad arī tu nevarēsi sūdzēties par panākumiem. Vēlāk nopietnu pretestību un vienlaikus arī tavas apņēmības pārbaudi nodrošinās gan tuvāki, gan tālāki līdzgaitnieki. Aizstāvot savus uzskatus, izsakies piesardzīgi, centies neaizvainot cilvēkus, kuri noskaņoti pret tevi labvēlīgi.

SKORPIONS

Ja ne uz katra soļa, tad itin bieži iespējamas dažādas aizķeršanās, svarīgi notikumi var risināties slepenībā vai negaidīti atklāties rūpīgi glabāti noslēpumi. Atbildīgi izturies pret ikvienu uzdevumu, nešķiro tos svarīgos un mazsvarīgos. Pirmajā mirklī varbūt nekas neliecinās, ka rūpīgi plānotā procesā iespējami kādi sarežģījumi vai ka radušās problēmas ieilgs.

STRĒLNIEKS

Dažos jautājumos tavs viedoklis var krasi atšķirties no tā, ko domā un kā pasauli uztver sarunu biedri. Tavi paskaidrojumi un izteiksmes veids savstarpējo sapratni neveicinās, tāpēc pacenties neiekarst strīdā ikreiz, kad kāds domā vai rīkojas citādi. Nepamet iesāktus darbus pusceļā tikai tāpēc, ka nesaņem cerēto atbalstu. Neatlaidīga rīcība pārliecinās vairāk nekā gudra runāšana.

MEŽĀZIS

Ambīcijas un augstas prasības gan pret sevi, gan amatu, uz kuru pretendē, pasargās no kompromisa lēmuma, kas apmierina citu vēlmes, bet tavējās tikai daļēji. Panākumi neizpaliks, tikai ņem vērā, ka lielākā cīņa būs jāizcīna pašam ar sevi. Nepieļauj, ka kāda lieliska iespēja paslīd garām neizmantota tikai tāpēc, ka baidies uzņemties atbildību, jo nezini, vai spēsi ar to tikt galā.

ŪDENSVĪRS

Panākumi būs atkarīgi no tevis paša – izvirzi augstas prasības, liec lietā gribasspēku, netaupi spēkus, nedod sev atlaides, tiklīdz rodas kādas grūtības. Laiks būs tavs sabiedrotais! Pareizi darīsi, ja savās aktivitātēs iesaistīsi vēl kādu cilvēku, nevis rīkosies viens. Priekšroku dod savas vai jaunākas paaudzes ļaudīm, viņi tavas novatoriskās idejas sapratīs labāk.

ZIVIS

Pat tad, ja runa ir par ikdienišķām lietām, izsakies skaidri un saprotami, nepaļaujies uz to, ka tevi sapratīs no pusvārda. Nelolo ilūzijas, ka pietiks ar nelieliem ieguldījumiem, lai novērstu gadiem ilgušas problēmas. Atlīdzību par paveikto saņemsi ne uzreiz, taču nepieļauj, ka tas mazina apņēmību novest līdz galam iesākto. Esi pacietīgs, raugies nākotnē optimistiski.