Cita pasaule
2020. gada 15. decembris, 15:11

Kuras zodiaka zīmes 2021. gadā laimīgi apprecēsies 

Jauns.lv

Rit 2020. gada pēdējās nedēļas, un tie pāri, kuri ir atlikuši precēšanos uz 2021. gadu, jau tagad ar nepacietību gaida skanam savu kāzu zvanus.

Taču bez šiem jaunlaulātajiem kāzu maršs skanēs vēl piecu zodiaka zīmju pārstāvjiem. Kuri tie ir? Atbild astrologi.

Vērsis

Lielus panākumus visās dzīves jomās 2021. gadā gūs Vērša zīmē dzimušie. Nākamais gads viņiem būs tik veiksmīgs kā nevienam citam, un panākumus Vērsīši baudīs visās dzīves jomās. Turklāt jaunajā gadā savu otro pusi izdosies atrast tiem, kuri vēl bija vieni. Varbūt tas notiks aprīlī, bet varbūt maijā. Jo maijā var gadīties visādi brīnumi – sirds klusi pukst, daudziem nenāk miegs. Un pēc tam - nāks rudentiņš, kāzu laiks.

Dvīņi

2021. gads Dvīņiem gatavo dažādus patīkamus pārsteigumus. Par to liecina zvaigznes, kuras pret Dvīņiem solās būt sevišķi labvēlīgas. Citu labumu vidū tiek pareģota negaidīta tikšanās ar cilvēku, par kuru Dvīnis sapņo jau sen – varbūt pat no skolas sola. Un beidzot sapnis piepildīsies, un jūs padarīsiet savas attiecības oficiālas.

Skorpions

Skorpioni, kuri ir attiecībās, bet vēl nav reģistrējuši savu laulību oficiāli, to izdarīs 2021. gada vasaras vidū vai septembrī. Plašas svinības gan nav paredzētas, tikai tuvākie radinieki un vislabākie draugi. Jo - lai cik neticami tas šobrīd izklausītos - jaunlaulātie savu medusmēnesi pavadīs ārzemēs, un finanses šim braucienam plāno ietaupīt, kāzas svinot pieticīgi, vien ar pašiem tuvākajiem.

Ūdensvīrs

Ūdensvīri novērtē brīvību kā neviens cits. Viņi nesteidzas izveidot ģimeni un parasti atliek saistību nokārtošanu uz vēlāku laiku. Bet, kad viņu dzīves ceļā parādās īstā Pelnrušķīte, tad gan - ardievu, brīvība. Zvaigznes stāsta, ka Ūdensvīri 2021. gada vasarā tomēr nolems iestūrēt laulības ostā. Bet vai tā būs skaistule, kuru noskatījis Ūdensvīrs, vai varbūt kāda cita, kuru apprecēs aiz atriebības, jo daiļā Pelnrušķīte būs atteikusi, to rādīs laiks. Taču zvaigznēs rakstīts - lai vai kā, Ūdensvīriem kāzas būs!

Zivis

Zivju zīmē dzimušās sievietes, kurām jau sen ir nopietnas attiecības, taču tās nav oficiāli reģistrētas, beidzot izvirzīs ultimātu savam izredzētajam. Varbūt beidzot ir laiks nokārtot formalitātes, jo ģimenē jau aug divi bērni. Un viņiem drīz sāksies jautājumi: kāpēc tēti sauc Ozoliņš, bet mammu Bērziņa?

Partneris uz šo civilsievas paziņojumu reaģēs adekvāti, un pavasarī, visticamāk, pēc Lieldienām, attiecības tiks oficiāli nokārtotas. Rūgts!