foto: Publicitātes foto
Trenējies gudrāk, nevis vairāk!
Dzīvesstils
2020. gada 23. oktobris, 19:56

Trenējies gudrāk, nevis vairāk!

Jauns.lv

Slaidās līnijas uzturēšana, veselības uzlabošana, hobijs vai enerģijas atgūšana pēc dinamiskas darba dienas birojā… Iemesli, kas tevi motivē apmeklēt sporta klubu, var būt dažādi, tomēr ir svarīgi paturēt prātā, ka iecerētos fitnesa mērķus izdosies sasniegt vieglāk, ja blakus būs zinoši profesionāļi, kas palīdzēs tos īstenot un Joker klubā tādu ir daudz.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kas jāzina pirms treniņu uzsākšanas?

Vingrinājumu pareizai izpildei un zināšanām par to, kā rīkoties ar fitnesa klubā pieejamo aprīkojumu, ir nozīme, tomēr droši varam apgalvot, ka pirmais solis ceļā uz sapņu augumu ir izpratne par savu ķermeni, tā īpatnībām, kā arī individuāli pielāgota treniņu slodzes un uztura programmas izveidošana. Lai ieguldītais darbs un sporta klubā pavadītais laiks nebūtu veltīgs, iesakām veikt ķermeņa uzbūves testu pie Joker kluba fitnesa treneriem vai sporta ārsta – šādi iegūsiet padziļinātu informāciju par tādiem parametriem kā aptaukošanās, muskuļu un tauku masa u. tml. Tas palīdzēs gūt ieskatu sava ķermeņa pašreizējā veselības stāvoklī, kā arī monitorēt un salīdzināt treniņu laikā iegūtos rezultātus.

Joker klubs – atvērts jūsu skaistumam un labsajūtai

gallery icon
26

Sporta ārsts - tikai profesionāļiem?

Izdzirdot vārdu savienojumu “sporta ārsts”, nereti savā iztēlē zīmējam ainu, kas saistīta ar komandu sportā gūtu traumu dziedēšanu vai profesionālu sportistu gatavošanos jaunai sacensību sezonai.

Tā ir taisnība, bet sporta ārsta apmeklējums var būt noderīgs un pat ieteicams, uzsākot individuālos treniņus. Tikt pie spēcīgiem muskuļiem un slaida auguma, tāpat kā gūt uzvaru sacensībās, ir vieglāk, ja vēršamies pie zinošiem savas jomas profesionāļiem.
Joker kluba sporta ārsts Ģirts Mandrovicks sniegs profesionālu padomu un rekomendācijas traumu gadījumā un to profilaksei, treniņu plānošanā, slodžu noteikšanā, kā arī sporta uztura un bagātinātāju lietošanā. Skaidru priekšstatu par tava ķermeņa uzbūves rādītājiem sniegs testēšana ar bioimpedances svariem, ar kuru palīdzību iespējams uzzināt interesantus un noderīgus ķermeņa rādītājus – patieso bioloģisko vecumu, tauku procentu un to izvietojumu –, kā arī noskaidrot vielmaiņas rādītājus, tieši jums ieteicamo kaloriju uzņemšanas daudzumu u. tml. Balstoties uz iegūtajiem rezultātiem, tiks iegūts pilnīgāks pārskats par ķermeni – uz tā pamata var izveidot drošāku un efektīvāku treniņa plānu.

Rehabilitācija un fizioterapija

Joker klubam piemērotais ārstniecības iestādes statuss apliecina ne tikai sniegto veselības aprūpes pakalpojumu kvalitāti, bet arī nodrošina iespēju saņemt atlīdzību, ja jūsu apdrošināšanas polise paredz rehabilitācijas un fizioterapijas pakalpojumu kompensēšau. To novērtēs gan tie, kuri vēlas atslogot muskuļus pēc intensīva treniņa trenažieru zālē, apmeklēt ūdens aerobikas nodarbības, gan tie, kuri grib atgūt lielisku fizisko formu un pašsajūtu, atveseļojoties pēc traumām vai operācijas.

Individuālie treniņi trenažieru zālē

Joker kluba treneri ir kvalificēti profesionāļi, kas jūs atbalstīs un motivēs, sākot no pirmās dienas trenažieru zālē. Ikviena individuālo treniņu programma tiek sastādīta, ņemot vērā tieši jūsu vajadzības,veselības stāvokli un fizisko sagatavotību. Fitnesa treneri sniegs padomu saistībā ar vingrinājumu izpildi un kontroli, uzturu, kā arī monitorēs jūsu sasniegumus, veicot ķermeņa uzbūves testu. Jā, tas būs izaicinājums, taču pavisam drīz varēsiet pārliecināties par lieliskiem rezultātiem, kas motivēs nepadoties pie pirmajām grūtībām.

Joker klubs – atvērts jūsu skaistumam, veselībai un labsajūtai!

www.jokerklubs.lv
Katrīnas iela 12, Rīga, +371 26441212

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar Joker Klubs.

 

Tēmas