Bērni
2020. gada 23. oktobris, 04:21

Fani aizstāv Deividu Bekhemu pret bargo kritiku, ka viņš skūpsta 9 gadus veco meitu uz lūpām

Jauns.lv

Bijušā profesionālā futbolista Deivida Bekhema (45) fani cenšas aizstāvēt sportistu pret tiem, kas uzskata, ka ir gaužām aplami, ja tēvs savu deviņus gadus veco meitu skūpsta uz lūpām.

Hārpere Bekhema no sirds priecājas par braucienu uz lauku saimniecību

gallery icon
11

Bekhemu ģimene savā “Instagram” blogā padalījusies ar fotogrāfijām, kā tai klājies Deilesforda bioloģiskajā zemnieku saimniecībā Anglijas laukos Glosteršīras grāfistē.

Deivids izbraucienam pie dabas bija izvēlējies īstu lauku šiku. Viņš bija ģērbies brūnā kreklā ar garajā piedurknēm, velveta biksēs un galvā uzlicis savu iecienīto cepuri ar nadziņu.

Fotogrāfijā, kas raisījusi ažiotāžu sociālajos tīklos, leģendārais futbolists redzams skūpstām savu deviņus gadus veco meitu Hārperi uz lūpām, abiem iepozējot pie rudens lapu un citu velšu pašrocīgi darinātiem vainagiem.

Bekhemi ir zināmi kā ļoti saticīga un mīloša ģimene. Ar skūpstiem un apskāvieniem savās ģimenēs savulaik uzauguši Deivids un Viktorija, un ar mīlestību un maigumu viņi audzina arī savu četrus bērnus Bruklinu, Romeo, Krūzu un Hārperi. Taču tēva skūpsts meitai uz lūpām daudziem šķitis nepieņemams, un viņi par to bargi nokritizējuši Deividu. Jāatzīst, ka šādu kritiku bijušais sportists saņem ne pirmo reizi.

View this post on Instagram

The best daddy💕 @davidbeckham #HarperSeven X

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Kāda no interneta lietotajām raksta: “Dievinu jūsu ģimeni, bet nekad neesmu sapratusi šos vecāku skūpstus uz lūpām. Taču jūs aizvien esat labākā ģimenīte.”

Otrs pavaicājis: “Kāpēc viņš viņu skūpsta uz lūpām?’

Trešais piebildis: “Beidz reiz skūpstīt bērnus uz lūpām!!!!”

Turpretī citi fani metušies aizstāvēt Deividu, slavējot par pieķeršanos un mīlestību, kādu viņš izrāda meitai: “Viņi to nesaprot, uzsverot savas domas, cik tas ir dīvaini, taču tā viņi izceļ savu perverso prātu. Kurš gan te saskata kaut ko citu, izņemot mīlestību!”

Kāds cits papildinājis: “Skaisti. Jauki redzēt, ka tētim un viņa meitiņai ir tik liela mīlestība.”

foto: Instagram

Trešais piebildis: “Viņš ir viņas tētis. Es aizvien skūpstu savus bērnus uz lūpām, jo viņi ir mani bērni un es viņus mīlu. Jauki, ja nedrīkstat izrādīt mīlestību pret bērniem… ko paši esam radījuši!”

Atpūšoties no saspringtā modes dizaineres darba un neņemot galvā šo drāmu, Viktorija fotogrāfijās iemūžinājusi visas ģimenes aktivitātes, ģimenei viesojoties lauku sētā.

foto: Instagram

Lauku saimniecībā Bekhemi vāca kalē kāpostus un svaigus salātus tieši no lauka, kā arī plūca ābolus un citus veselīgus gardumus.

foto: Instagram

Iejūtoties rudens un ražas novākšanas noskaņās, Deivids ar meitu Hārperi ļāvās radošām izpausmēm un veidoja ziedu buķetes, kā arī lapu un augu vainagus, ko vēlāk pārveda uz savām Kotsvoldsas mājām, lai ar tām izdekorētu telpas un ienestu rudenīgas noskaņas arī savās iekštelpās.

foto: Instagram


 
Bija acīmredzams, ka Hārpere kopā ar vecākiem lieliski pavadījusi dienu. Meitene staroja priekā, kopā ar tēti vācot dārzeņus un smaidīja, pozējot fotogrāfijai ar rudens velšu pušķi, ko bija izveidojusi. “Gala produkts. Mana gudrā mazā floriste,” attēlu parakstīja lepnais tētis.

foto: Instagram