foto: Shutterstock
Šonedēļ darbi runās skaļāk par vārdiem - horoskops visām zodiaka zīmēm no 12.10. līdz 18.10.
Cita pasaule
2020. gada 12. oktobris, 10:45

Šonedēļ darbi runās skaļāk par vārdiem - horoskops visām zodiaka zīmēm no 12.10. līdz 18.10.

Jauns.lv

Uzzini, kas tev šonedēļ rakstīts zvaigznēs!

AUNS

Šīs nedēļas otrajā pusē sadaliet spēkus tā, lai varētu gan aktīvi strādāt, gan atlicināt laiku apcerei, jo vielas pārdomām būs daudz. Brīvdienās mājīgo atmosfēru var satricināt negaidīti atklājumi, bet, ja kaut ko nevarat sasniegt ar pirmo piegājienu, nenolaidiet rokas – meklējiet apkārtceļus.

VĒRSIS

Draugi, iespējams, būs tie, kas neļaus bēdāties un samierināties ar dzīves grūtībām. Viņu pozitīvā enerģija un dzirkstošais dzīvesprieks pārņems arī jūs. Brīvdienās izbaudiet gandarījumu par katru nodzīvotu mirkli. Uzkrātā enerģija noderēs darbā, kad vajadzēs uzņemties iniciatīvu, risinot finanšu jautājumus.

DVĪŅI

Sekojot godkārīgiem mērķiem, varat sākt jaunus daudzsološus projektus. Neliels stress palīdzēs koncentrēt spēkus un domas vajadzīgajā virzienā. Nedēļas otrajā pusē mēģinājumi paredzēt vairākus soļus uz priekšu vairs nebūs tik veiksmīgi. Notikumi brīvdienās nepieļaus nekādu improvizāciju.

VĒZIS

Izdosies atstāt labu iespaidu uz apkārtējiem, īpaši jauniem paziņām, jo būsiet enerģiski, dzīvespriecīgi un optimistiski. Nedēļas sākumā nepieļaujiet, ka uz jūsu rēķina kāds mēģina īstenot savus nodomus. Ja pratīsiet izteikt pretenzijas pietiekami taktiski, iespējams, gūsiet kādu labumu arī sev.

LAUVA

Nedēļas sākumā darbs šķitīs vieglāk padarāms, bet cilvēki – mazāk saīguši. Centieties šīs izjūtas paildzināt, lūdziet mirkli kavēties – tas būs tā vērts! Rādot pasaulei savas labākās īpašības, varēsiet iegūt jaunus draugus. Nebūs viegli turēties pretim daudzajiem kārdinājumiem, bet pierādiet, ka neesat vieglprātīgi.

JAUNAVA

Esiet gatavi apgūt jaunu komunikācijas veidu. Mācieties sadarboties, piekāpties un nemeklējiet trūkumus tur, kur to nav. Svarīgi saglabāt informēta un zinoša cilvēka statusu, tāpēc centieties būt notikumu centrā arī tad, kad iekšējā balss aicina meklēt klusumu un mieru. Attiecību kvalitāte nedēļas nogalē būs atkarīga no jums.

SVARI

Augstu tiks vērtēts godīgums attiecībās ar kolēģiem, pat nepatīkamo izdosies pateikt, nekļūstot par bubuli citu acīs. Sestdien aktīvi varat iesaistīties sabiedrisko organizāciju un interešu klubu darbībā. Iespējams, jums tiks uzticēti jauni pienākumi.

SKORPIONS

Nesvārstieties, speriet drošu soli pretī kārotajam. Jums veiksies, ja būsiet mērķtiecīgi un izlēmīgi. Nebaidieties pieņemt izaicinājumu – dzīve iegūs kārdinošu piedzīvojumu garšu. Nedēļas nogalē esiet piesardzīgāki: pārgalvīga rīcība var kļūt par iemeslu neplānotiem izdevumiem.

STRĒLNIEKS

Nepārdzīvojiet, ja viss ģimenes problēmu slogs gulstas uz jūsu pleciem. Šī pienākumu nasta tikai vairos atbildības izjūtu un cels pašapziņu. Brīvdienās varēsiet brīnīties, kā ar to visu esat varējuši tikt galā, un pašpārliecinātība pieaugs.

 MEŽĀZIS

Jums neraksturīga uzvedība var piesaistīt līdzcilvēku uzmanību, un, ja vien vēlēsieties, izdosies atšķirt jaunu lappusi saskarsmē ar apkārtējiem. Nedēļas sākumā gan prāts un intuīcija var nonākt pretrunās, līdz ar to būs grūti īstenot to, kas teorētiski šķita tik vienkāršs un saprotams.

ŪDENSVĪRS

Nedēļas sākumā, izmantojot negaidītu situācijas pavērsienu, izdosies rast veiksmīgu finansiālo problēmu risinājumu, tāpēc brīvdienās varēsiet atļauties sevi palutināt. Ideju var izrādīties vairāk nekā iespēju tās īstenot. Jūs šī situācija neapmierinās, taču pašu spēkiem vien to mainīt neizdosies.

ZIVIS

Jūsu rīcību, iespējams, vadīs ieinteresētība un azarts. Pat vissarežģītākā problēma nespēs izsist no līdzsvara, ja vien gribēsiet nokļūt līdz tās risinājumam. Brīvdienās, rūpējoties par savu labumu, neaizmirstiet arī citus. Ja nebūsiet bijuši pietiekami uzmanīgi pret tuviniekiem, viņi nekautrēsies apgrūtināt ar saviem pārmetumiem.