Numeroloģe: ja cilvēkam ir divi vārdi, viņš ir jāuzrunā abos
Dodot divus vārdus, vecāki bērnam devuši arī divus likteņus, kuri dažkārt viens ar otru var nebūt harmonijā.
Cita pasaule
2015. gada 26. septembris, 08:56

Numeroloģe: ja cilvēkam ir divi vārdi, viņš ir jāuzrunā abos

Jauns.lv

Palaikam atgriežas tendence bērniem dot divus un vairāk vārdus. Tomēr kā uzskata numeroloģe, nevajag sarežģīt bērnu dzīvi - labāk ir iedot vienu piemērotu vārdu nekā vairākus nesaderīgus vai tādus, kuros cilvēku neuzrunā! Kādēļ tā? To portālam www.sieviesuklubs.lv atklāj numeroloģe Dita Blūma.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

„Dodot bērnam vienu vārdu, vecāki viņam iedod vienu likteni. Savukārt, ja dzimšanas apliecībā un pasē cilvēkam ierakstīti divi vārdi, var teikt, ka vecāki viņam devuši arī divus likteņus, kuri dažkārt viens ar otru var nebūt harmonijā.

Šajā situācijā cilvēkam var nākties ir kā mētāties pa dzīvi no vienas situācijas otrā, bet vienu mērķi tā arī nesasniegt. 

Tādēļ vislabāk izvēlēties vienu, bet dzimšanas datiem atbilstošu vārdu! Arī tas ir būtiski, jo iedodot bērnam vārdu, kurš pats var sevi ir pozitīvs, reizēm gadās, ka konkrētajā, bērna dzimšanas datumā, tas nav piemērots,” skaidro Dita Blūma.

Vēl negatīvu ietekmi uz cilvēku, kuram ir divi un vairāk vārdu, var atstāt tas, ka viņu sauc tikai vienā no tiem!

„Tad, ja vecāki devuši divus vārdus, cilvēku tajos abos arī jāsauc, pretējā gadījumā vienam no tiem nav jēgas.

Protams, mūsdienās cilvēkam ir iespēja izvēlēties un paturēt tikai vienu no vārdiem. Tomēr šajā gadījumā numeroloģiski ieteicams aprēķināt, kurš no tiem ir labāks, un vai nu no nepiemērotākā atteikties, vai arī atklājot, ka abi vecāku dotie vārdi veido labu kombināciju, tos saglabāt, un ikdienā tos abus arī pielietot!

Tas ir būtiski, jo tiekot skaidrībā ar savu vārdu vai vārdiem, kas ierakstīti mūsu pasē, un kuros ikdienā tiekam saukti, mūsu dzīve būs sakārtotāka un arī vienkāršāka,” pārliecināta numeroloģe. 

Sieviesuklubs.lv / Foto: Shutterstock

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās