Stila jaunumi
2020. gada 19. septembris, 05:17

Arī šādas var būt maskas: Lady Gaga rāda piemēru

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Mūziķe Lady Gaga ir nepārspējama sarkano paklāju zvaigzne un šoreiz MTV mūzikas balvas ceremonijā, no kuras mājās pārnesa piecas statuetes, arī atbildīgākā. “Nēsājiet masku – tas ir cieņas simbols,” viņa paziņoja un sabiedrībā izgāja, protams, ne jau ar vienu vien un ne jau ar aptiekā nopērkamām sejas aizsargmaskām...

“Esi tu pats, valkā masku,” mūziķe Lady Gaga atgādina par masku valkāšanas nepieciešamību arī ikdienā un motivē, ka tā var būt arī individuālā stila papildinājums. Viņa iesaka tās iegādāties no zīmola Michael Ngo par 190 dolāriem.

foto: BACKGRID/ Vida Press

MTV mūzikas balvas pasniegšanas ceremonijas sākumā Gaga bija tērpusies varavīksnes krāsas atgādinošā mini kleitā no augstās modes zīmola Iris van Herpen. Tai komplektā bija mākslīgās ādas sejas maska, kas brīvas atstāj tikai acis. Tātad īpaši droša.

foto: VIA REUTERS

Otrais maskas paraugdemonstrējums – zīmola Christopher John Rogers zaļā kleita kontrastējoši papildināta ar ragiem rotātu masku no zīmola Lance Victor Moore (vienkāršākās zīmola maskas ir iegādājamas, sākot no 300 dolāriem). Skaidrs, ka tā var atbiedēt kā cilvēkus, tā vīrusus.

foto: VIA REUTERS

Uzstājoties ar dziesmu Rain On Me kopā ar kolēģi Arianu Grandi, Gaga izmetās Dead Fetish Couture lillā bikini un muti aizklāja ar gudrajām tehnoloģijām. Tas ir, ar Smooth Technology uzņēmuma radīto digitālo masku.

foto: Courtesy of MTV via Sipa USA/ Vida Press

Arī nākamajā uzstāšanās reizē drēbes nebija nepieciešamas. Tikai bikini no Vex Clothing un atkal Smooth Technology pārgudrā maska.

foto: Courtesy of MTV via Sipa USA/ Vida Press
foto: Courtesy of MTV/ViacomCBS/Shutterstock/ Vida Press

Trešajā un pēdējā uzstāšanās reizē – BCALLA kombinezons un jau atkal cita digitālā maska.

foto: MTV / BACKGRID/ Vida Press

Modes nākotne jau atkal ir Lady Gagas rokās – Valentino augstās modes kombinezons, spalvu apmetnis un Indonēzijas zīmola Maison Met kristāliem rotāta, tūkstošus vērta sejas maska. “Cerams, ka sadarbībā ar Lady Gaga tapusī maska mums visiem parādīs, ka nevajag zaudēt cerību un ka ir jāturpina radīt arī šajā biedējošajā pandēmijas laikā,” cer zīmola radošā direktore Metija Čo.

foto: AP/Scanpix

Šoreiz tērpu pilnībā nemainot, Lady Gaga Valentino kombinezonu papildinājusi ar ledu atgādinošu žaketi un avangarda galvasrotu no zīmola Lance Victor Moore (cena no 1100 dolāriem), kas ja ne aizsargā, tad vismaz palīdz atgādināt par distances ievērošanu.

foto: AP/Scanpix

Lady Gaga "Met Gala" ballē

Popzvaigzne Lady Gaga 2019. gada 6. maijā Ņujorkā, Metropoles mākslas muzejā, Tērpu institūta labdarības noslēguma ballē "Met Gala".

gallery icon
15

Popzvaigznes Lady Gaga jaunākās štātes

Popzvaigznes Lady Gaga jaunākās štātes.

gallery icon
31