2020. gada 20. augusts, 06:20

Kas ir Kembridžas hercogienes bijušie? Pirmā mīlestība un draugs miljonārs

Jauns.lv

Prinča Viljama mīlas dzīve interesēja daudzus. Cilvēki sačukstējās katru reizi, kad viņš tika manīts kopā ar kādu sievieti. Un viņš ir baudījis daudzu skaistuļu klātbūtni... Tomēr daudzi aizmirst, ka arī viņa sieva Ketrīna Midltone pirms ieprecēšanās britu karaļnamā ir satikusies ar vairākiem potenciālajiem preciniekiem.

Skaista, gudra un interesanta jauna sieviete – Ketrīna ir piesaistījusi daudzu pielūdzēju uzmanību. Taču tie bija tikai trīs vīrieši, kurus viņa pati uztvēra nopietni, vēsta "Mirror".

Pirms somu kravāšanas un pārcelšanās uz Skotiju studēt, viņa satikās ar Vilemu Marksu, kuru draugi raksturo kā viņas "pirmo mīlestību". Vilems joprojām dzīvo Londonā un šobrīd strādā par žurnālistu CNBC, specializējoties ģeopolitikā un Eiropas biznesa ziņās.

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams apmeklē Dievkalpojumu Vestminsteras abatijā 2020. gada 9. martā

gallery icon
15

Viņš ir laimīgi precējies ar itāļu televīzijas žurnālisti Johannu Botu un viņi ir vecāki mazam zēnam.

Pēc satikšanās universitātes gaiteņos, Keita un Viljams bija draugi vismaz gadu, pirms parādījās pirmās jūtas. Tas nozīmē, ka viņai bija iespēja iepazīties arī ar citiem stiprā dzimuma pārstāvjiem.

Keita sāka satikties ar Rupertu Finču. Kad abi 2001. gadā satikās, Ruperts studēja jurisprudenci un pāris bija kopā nedaudz mazāk par gadu. Runājot par abu attiecībām, kāds avots sacījis:

Hercogiene Ketrīna viesojas Šefīldā

gallery icon
20

"Pēc visa spriežot viņš bija jauks cilvēks. Princis Viljams nedaudz izrādīja interesi, taču domāju, ka Keita tēloja grūti pieejamo. Viņš nebija pavisam pārliecināts, ka viņa ir ieinterisēta." Ruperts tika uzaicināts uz Ketrīnas un Viljama kāzām 2011. gadā. Tagad Ruperts ir advokāts.

Ketrīna un Viljams piedzīvoja divus pārtraukumus attiecībās. Vienu pašā attiecību sākumā, bet otru 2007. gadā. Šī šķiršanās daudziem bija milzu šoks, jo pēc sešu gadu ilgajām attiecībām visi gaidīja karalisko saderināšanos.

Hercogiene Ketrīna un princis Viljams ar pirmdzimto atstāj slimnīcu

gallery icon
20

Lai gan šķiršanās bija īslaicīga, Keita pavadīja laiku kā brīva sieviete un bieži apmeklēja Londonas naktsklubus. Viņa satikās arī ar Henriju Ropneru - gara auguma, izskatīgu un bagātu vīrieti, kura ģimenei pieder 33 miljonu mārciņu vērts vadības pārraudzības uzņēmums. Viņš ir precējies ar Natašu Sinklēru un dzīvo Somersetā, Anglijā.