foto: Shutterstock
Dzīvē būs daudz jaunumu - horoskops visām zodiaka zīmēm no 27. jūlija līdz 2. augustam
2020. gada 27. jūlijs, 13:03

Dzīvē būs daudz jaunumu - horoskops visām zodiaka zīmēm no 27. jūlija līdz 2. augustam

Jauns.lv

Uzzini, kāda tev būs jaunā darba nedēļa.

AUNS

Esi vērīgs un nepalaid garām nianses. Var gadīties, ka atklājas kāda vērā ņemama nianse, kas vēlāk palīdzēs izdarīt pareizo izvēli. Nedēļas otrajā pusē dienas paies sadzīviskās rūpēs. Strādā čakli, taču nepārvērtē ne savus spēkus, ne tehnikas iespējas.

VĒRSIS

Ļaujot vairāk runāt citiem, nošausi divus zaķus ar vienu šāvienu – tev būs zināmi citu cilvēku nodomi, bet savus varēsi kārtīgi apsvērt. Neuzticies vilinošiem priekšlikumiem, neatbalsti negodīgu rīcību, pat ja tā ir tev izdevīga. Savas domas un viedokli izsaki miermīlīgā tonī un visiem saprotami.

DVĪŅI

Tas, ko sākotnēji uztvēri kā neveiksmi, vēlāk var kļūt par nozīmīgu pagrieziena punktu tavā dzīvē. Iespējams, pašam nemanot, nonāksi tieši tur, kur gribēji nokļūt, vai nodarbosies tieši ar to, pēc kā sirds dziļumos alki visvairāk.

VĒZIS

Šaubīgie bremzēs tavu virzību uz priekšu, būs grūti atrast piemērotus sadarbības partnerus, konsultantus. Par spīti grūtībām centies palikt uzticīgs savām idejām. Reāls skats uz dzīvi un loģiski apsvērumi palīdzēs saprast, kurā brīdī dedzīgi aizstāvēt savas intereses, kad labāk piekāpties un nogaidīt.

LAUVA

Tiklīdz pārstāsi žēloties par dzīvi un grūtībām, kuras jāpārvar, atgriezīsies enerģija un dzīvesspars. Neļaujies satraukumam un emocijām, saudzē nervu sistēmu, atrodi iemeslu priekam. Iespējamas nesaskaņas ar tuviniekiem, jo nebūsi attaisnojis uz tevi liktās cerības.

JAUNAVA

Kārdinājumiem turēties pretī būs vieglāk, ja skaidri zināsi, ko vēlies, nevis sapņosi par neiespējamo. Aprunājies un dalies sajūtās ar kādu sev tuvu, uzticamu cilvēku, kuram nav vienalga, kā tu jūties. Vērtīgu impulsu turpmākām aktivitātēm var dot tikšanās ar senu draugu vai skolasbiedru.

SVARI

Meklējot kādu, kam uzticēt savas nedienas, tavā uzmanības lokā var nonākt bijušais partneris, draugs. Tikšanās būs nejauša un īsa, taču pietiekami iespaidīga, lai mainītu tavu noskaņojumu, novirzītu domas patīkamākā gultnē.

SKORPIONS

Cīnoties ar ierēdņu neatsaucību, iztērēsi daudz laika un enerģijas, bet rezultāts tik un tā būs neapmierinošs. Attiecībās liela nozīme būs romantikai un tam, kā tu izturies pret saviem tuvākajiem cilvēkiem. Iespējami sarežģījumi ar tehniku, elektroniku, var atklāties nepilnības nolīgto strādnieku darbā.

STRĒLNIEKS

Darbā turpini iesākto, neko jaunu neuzsāc, pat ja šķiet, ka tas ir kaut kas ļoti svarīgs. Ja būsi pareizi novērtējis savas vajadzības un iespējas tās apmierināt, viss notiks kā pa notīm. Pēc garas darba dienas atpūties, laikā dodies pie miera. Nedari sev pāri! 

MEŽĀZIS                    

Liec lietā sev piemītošo gribasspēku, un viss izdosies. Gandarīts būsi, ja piedalīsies draugu un domubiedru rīkotās akcijās. Tur tu gūsi gan pozitīvas emocijas, gan idejas turpmākām aktivitātēm. Grūtāk būs uzturēt kārtību mājās. Brīvdienās iespējami strīdi un nesaprašanās ar laulāto.

ŪDENSVĪRS

Lai nepalaistu garām neko svarīgu, nodrošinies ar izturību, pacietību un kārtīgu devu enerģijas. Bez pārdomāta rīcības plāna svarīgas lietas neuzsāc. Iespējama arī kāda romantiska aizraušanās. Vari izpelnīties atzinību ar augstsirdīgu, nesavtīgu rīcību.

ZIVIS

No apkārtējiem saņemtie uzmanības apliecinājumi ļaus justies īpašam un svarīgam. Tas mudinās ar jaunu degsmi un sajūtām iesaistīties attiecību veidošanā. Iepērkoties vai veicot maksājumus, nesteidzies, rūpīgi pārskaiti naudu.