Dzīvesstils
2020. gada 23. jūlijs, 04:55

Jaunā "TikTok" zvaigzne - 18 gadu vecs puisis no Maskavas: "Kur paliek tie miljoni, ko nopelnu? Pat nezinu..."

Jauns.lv

18 gadu vecais Daņa Milohins ir viens no jauniešiem, kuri dzīvo Maskavā esošajā "Dream Team House", kurā apmetušies sociālā tīkla "TikTok" satura radītāji. Daņam ir vien 18, taču viņš jau var lepoties ar iespaidīgiem honorāriem. Puisis gan atzīst - par nākotni viņš pagaidām nedomā un visu nopelnīto naudu ar vieglu roku iztērē. Tiesa, vēl pirms gada par pašreizējo grezno dzīvi viņš nevarēja pat sapņot.

Sociālo tīklu zvaigzne - 18 gadu vecais Daņa Milohins

gallery icon

Milohins uzauga Orienburgā audžuvecāku ģimenē. Blogera bioloģiskajam tēvam bija problēmas ar alkohola atkarību, savukārt māte nevēlējās dēlu audzināt viena un atdeva viņu bērnunamā. Taču arī savus jaunos vecākus puisis diez vai var saukt par sev tuviem cilvēkiem - no viņiem Daņa, būdams knapi 16 gadu vecs, aizbēga uz Anapu. Tur viņš kādu laiku strādāja par pārdevēju.  

foto: https://www.instagram.com/danya_milokhin/

Pirms gada Milohins izveidoja sev profilu "TikTok". Šis sociālais tīkls kardināli mainīja puiša dzīvi un pārvērta viņu par pusaudžu un jauniešu elku. Tagad blogeris kopā ar citām interneta zvaigznēm dzīvo īpaši viņiem izveidotā mājā "Dream Team House". Te arī tiek radīti viņu populārie video.

foto: https://www.instagram.com/danya_milokhin/

"Man nav bail runāt par to, cik nopelnu. Mēnesī miljons rubļu (apmēram 12 200 eiro) patiešām sanāk, tas skaitlis var būt ari lielāks. Peļņu nes reklāma "TikTok", "Instagram", "YouTube" profilos. Kopā es nopelnu vairāk nekā miljonu rubļu," "YouTube" kanālā GQ stāsta jaunietis. 

foto: https://www.instagram.com/danya_milokhin/

Kā raksta Starhit.ru, Daņa atzīst: neraugoties uz lielajiem ienākumiem, viņš ar grūtībām spēj atcerēties, kur tieši tērē nopelnīto naudu.

"Taksometri, apģērbs... Nezinu," aizdomājas blogeris. "Domāju, daudz iztērējas visādiem ceļojumiem, jo es bieži kaut kur braucu. Ja godīgi, es mēģināju paanalizēt savas finanses un gandrīz prātā sajuku. Nesaprotu, kura tā nauda pazūd. Es galīgi neko neesmu iekrājis. Es centos vadīties pēc tāda principa, ka, kolīdz saņemšu vienā reizē lielāku summu, piemēram, divus miljonus par projektu, es to naudu, protams, atlikšu. Bet kāpēc gan man vajadzētu netērēt naudu, kuru saņemu katru dienu," spriež "TikTok" zvaigzne.

foto: https://www.instagram.com/danya_milokhin/

Daņa atceras, ka viņa audžuvecāki sākumā nav ticējuši, ka viņš varēs sevi uzturēt, būdams bez izglītības. "Viņi man teica: ja par kaut ko gribi kļūt, tev ir jāmācās. Bet es atbildēju: nē, es būšu blogeris. Tēvs man mēģināja iestāstīt, ka cilvēki nevar nopelnīt naudu, vienkārši filmējo video. Savukārt es viņam sacīju, ka ir pretēji," stāsta soctīklu zvaigzne.    

Tiesa, Daņa neaprobežojas ar vien tikai video filmēšanu. Tagad viņš aktīvi ieraksta muzikālās kompozīcijas un nesen pat radījis kopīgu videoklipu ar reperiem Timati un Džiganu. Milohina plānos ir arī sadarbība ar reperi Morgenšternu, taču viņš pagaidām ir atteicies.

Blogeris uzsver, ka nekad nav rēķinājis, cik soļu ir jānoiet līdz veiksmei - viņš vienkārši izbauda procesu. "Es ieraugu kādu foršu video, kurš man patīk, man parādās ideja, es uzreiz ierakstu, cenšoties neiedziļināties tajā, kā to labāk izdarīt. "TikTok" labāk ir nevis domāt, bet just," savos veiksmes noslēpumos dalās astoņpadsmitgadnieks Daņa.