foto: Facebook (@samanthayardleyofficial)
“Es nekad nepieņemtu darbā resnus cilvēkus. Jā, zinu, ka skarbi, piedodiet!" Pārsteidzošu viedokli pauž darba devēja
Dzīvesstils
2020. gada 11. jūlijs, 06:35

“Es nekad nepieņemtu darbā resnus cilvēkus. Jā, zinu, ka skarbi, piedodiet!" Pārsteidzošu viedokli pauž darba devēja

Jauns.lv

Žurnāla “Muscle & Health” redaktore Samanta Jardlija (34) no Konventrijas (Lielbritānija) žurnālam “Femail” sniegusi gana pārsteidzošu interviju, kurā norādījusi, ka nekad nepieņemtu darbā cilvēkus, kuriem ir izteikts liekais svars, ziņo DailyMail.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Viņa norādījusi, ka liekais svars parādot, ka cilvēkam ir satraukts prāts un vājš raksturs. Sieviete domā, ka šādi cilvēki nemēģinot paši kontrolēt savu dzīvi.

Redaktore paudusi arī nosodījumu tiem cilvēkiem, kas lieto tādas frāzes kā “liels ir skaists”. Jardlija norāda, ka, protams, esot jārespektē visi cilvēki un nevienu nedrīkst kaunināt, bet šādas frāzes tikai veicinot “kaitīgus uzvedības modeļus”.

“Kā darba devējs es nepieņemtu darbā resnus cilvēkus. Jā, zinu, ka skarbi, piedodiet! Liekais svars parāda, ka cilvēkam trūkst enerģijas, motivācijas un viņš cieš no sliktas veselības. Nepārprotiet, mums nevajag nosodīt resnus cilvēkus. Tomēr, ja šāds cilvēks nespēj saņemties, lai veiktu ikdienas fiziskās aktivitātes, tad viņam ir problēmas. ” Viņasprāt, cilvēkus vajagot motivēt jaunām, pozitīvām pārmaiņām. 

Sieviete arī norāda, ka, meklējot cilvēkus, ar kuriem kopā strādāt,  nevajagot domāt, ka viņa lūkojas pēc ļoti atlētiskiem cilvēkiem. Viņai esot svarīgi atrast motivētus un enerģiskus cilvēkus.