foto: Unsplash
Kāds stilīgs, skaists dīvāns.... jeb 10 biežākās kļūdas, izvēloties mēbeles
Nav prāta darbs iegādāties stilīgu zemu dīvānu, lai seniori varētu ērti atlaisties pie televizora, ignorējot faktu, ka viņiem ir grūti piecelties no tik zemas mēbeles, tāpēc ome vai opis vienalga sēdēs uz krēsla.
Dzīvesstils
2020. gada 9. jūlijs, 04:50

Kāds stilīgs, skaists dīvāns.... jeb 10 biežākās kļūdas, izvēloties mēbeles

"100 Labi Padomi"

Mēbeļu pirkšana ir nopietns, lielākoties rūpīgi pārdomāts lēmums, tomēr arī to dažkārt gadās nošaut greizi. Apkopojam biežākās kļūdas, kuras cilvēki pieļauj, iegādājoties mēbeles.

1. Nav pareizi nomērīts – izvēlētos priekšmetus nevar uznest pa trepēm, ienest pa durvīm vai arī tie neietilpst atvēlētajās vietās.

2. Esošās platības ignorēšana – milzīgs dīvāns mazā istabā vai mazi gaismekļi uz augstām sienām izskatās muļķīgi un neiederīgi.

3. Pirkt, īsti nezinot, ko – vispirms neapskatīt, neizmēģināt, neaptaustīt.

4. Neņemt vērā tonalitāti – sarkanais uz datora ekrāna un sarkanais dzīvē ir divas dažādas krāsas!

foto: Shutterstock

5. Neklausīties, ko par to saka cilvēki, kuri mēbeles lietos, piemēram, iegādāties stilīgu zemu dīvānu, lai seniori varētu ērti atlaisties pie televizora, ignorējot faktu, ka viņiem ir grūti piecelties no tik zemas mēbeles, tāpēc viņi, vienalga, sēdēs uz krēsla.

6. Pārlieka pievēršanās modes tendencēm. Tās mainās biežāk, nekā vari atļauties mainīt mēbeles.

7. Pārspīlēta viedokļu uzklausīšana, pirms iegādāties mēbeles – nejautā visiem pēc kārtas, bet ņem vērā profesionāļu viedokli un to cilvēku vēlmes, kuri šīs mēbeles lietos.

foto: Unsplash

8. Nejautāt padomu profesionāļiem. Bailes, ka pārdevējs noteikti gribēs tev ko iesmērēt, nereti noved tieši pie tā, ka esi iegādājies mēbeli, kas īsti neatbilst tavām iecerēm vai telpai.

9. Impulsīva mēbeļu pirkšana – tas, kas šķiet nepieciešams pievilcīgās cenas vai mirkļa iespaida dēļ, vienkārši var neiederēties interjerā vai dzīvesveidā.

10. Gatavība samaksāt paaugstinātu cenu, neizpētot tirgus piedāvājumu.

Tēmas