Dzīvesstils
2020. gada 25. jūnijs, 14:08

Bali traģiski gājusi bojā 18 gadu vecā Anastasija - "Instagram" zvaigzne no Krievijas

Jauns.lv

Bali motocikla avārijā gājusi bojā Anastasija Tropicela - populārā 18 gadu vecā Instagram blogere no Krievijas. Informāciju par jaunietes nāvi apstiprinājusi viņas māte, meitas sociālo tīklu profilā ievietojot foto ar svecīti un ziņu, ka Nastjas vairs nav mūsu vidū. Anastasijas nāve ir satriekusi dzīvespriecīgās blogeres fanus visā pasaulē.

18 gadu vecās Anastasijas Tropicelas dzīve "Instagram" ainiņās Bali un citviet

gallery icon
18

Pēc aculiecinieku teiktā, meitene ir braukusi ar sarkanu motociklu, un blakus viņai brauca Anastasijas draugs. Kādā mirklī viens no jauniešiem nenovaldīja savu spēkratu un ietriecās viens otrā. Vietējie ceļu policijas darbinieki apgalvo, ka jauniete vienkārši nav savaldījusi savu motociklu un uzbraukusi uz ietves, bet pēc tam nokritusi no motocikla un piedzīvojusi galvas traumu, kura bija nāvējoša, raksta Starhit.ru.

foto: Instagram

Bojāgājušās 18 gadu vecās jaunietes draugs ir atklājis traģēdijas detaļas. Pēc viņa teiktā, Nastja ar motociklu ir braukusi tāda pašā ātrumā, kā citi satiksmes dalībnieki. Tas ir - apmēram 80-100 km/h. Taču piepeši motocikls ir kļuvis nevaldāms.  

foto: Instagram
Anastasija ar draugu.

Puisis apgalvo, ka Tropicela nav pārsniegusi drošu braukšanas ātrumu un braukusi uzmanīgi - tieši tā, kā vienmēr ir to darījusi. "Tas, kas notika, ir viena iespēja no miljona," viņš teica. Kopā ar Anastasiju ar citu motociklu braukušais draugs nav cietis.

18 gadu vecā simpātiskā krievu meitene bija fanu iemīļota "Instagram" personība, viņas ikdienas gaitām sekoja 1,3 miljoni "Instagram" lietotāju. "Es vienkārši sapņoju par brīvību," vēstī moto viņas profilā, aprakstā minot, ka par miljonāri Nastja kļuvusi 15 gadu vecumā pašas spēkiem.

Pēdējais ieraksts viņas profilā ir svecīte ar 18 gadu vecās blogeres mātes ievietoto sēru vēsti, ka Nastjenkas vairs nav mūsu vidū.