Bērni
2020. gada 11. jūnijs, 12:31

Eksperiments nr. 2: kā bērni vērtē produktu par super izdevīgām cenām no "Maxima"?

Jauns.lv

Visi vecāki zina, cik bērni var būt prasīgi un specifiski savās vēlmes, izvēloties ēdienu.

Vairāk padomu par to, kā dzīvot taupīgi un veselīgi, lasi šeit.

Ja iepriekšējā eksperimentā pārbaudījām, vai bērni orientējās preču cenās, tad šoreiz jautājām, vai mazajiem ekspertiem garšo produkti, kas šobrīd “Maxima” veikalos ir par īpaši izdevīgām cenām.

Vērtēšanas laikā mazie eksperti ēdienu izpētīja, pataustīja, teju vienmēr arī pasmaržoja, protams, arī nogaršoja un izteica savu vērtējumu.

Turklāt bērni pastāstīja par vēl vienu viņiem svarīgu niansi. Interesanti, ka mazajiem gardēžiem ir ne tikai iecienītākie ēdieni, bet arī mīļākais, pašu izdomātais veids, kā tos baudīt.

Noskaties video un uzzini, kuram produktam bērni prasīja papildporciju teju acumirklī. Noskaidro, kurš no sāļajiem produktiem tika sagaidīts ar patiesu prieku, un kāds ir viņu gala secinājums.

Kopš maija ir paplašināts pārtikas produktu un preču klāsts, kurus turpmāk "Maxima" veikalos varēs iegādāties par samazinātām cenām.

Priecīgi, garšīgi paēduši bērni un saudzīgas cenas ģimenes budžetam sniedz dubultprieku vecākiem!

Jau drīzumā pastāstīsim, vai mūsu eksperimenta dalībniekiem patīk gatavot, kādu maltīti viņi paši varētu vai gribētu iemācīties uztaisīt.

Par SIA „Maxima Latvija”

SIA "Maxima Latvija" ir mazumtirdzniecības tīkls ar 175 veikaliem Latvijā, no kuriem 137 ir “X” formāta veikali, 24 ir “XX” un astoņi ir “XXX” formāta veikali, kā arī seši ir "Maxima Express" veikali. Šogad "Maxima" ir kļuvusi arī par elektromobilitātes līderi Ziemeļeiropā, ieviešot ar litija jona akumulatoriem darbināmus krāvējus un videi draudzīgu tehnoloģiju, kas vienkāršo darbinieku ikdienas darbu un padara to krietni ērtāku. Uzņēmuma veikalos strādā aptuveni 7500 profesionāļi, uzņēmumam ir divi loģistikas centri un interneta pārtikas preču veikals barbora.lv. "Maxima" veikali sortimentā Latvijā ir līdz pat 60 000 produktu. "Maxima" turpina paplašināt vietējo produktu sortimentu un piegādā tos no lauksaimniekiem, zemniekiem, vidējiem un mazajiem uzņēmumiem, kā arī amatniekiem, kuri atrodas tuvu pircēju dzīvesvietām. Uzņēmums ir daļa no holdinga kompānijas "Maxima Grupe", kas ir lielākais mazumtirdzniecības tīkls un darba devējs Baltijas valstīs ar vairāk nekā 30 000 darbinieku piecās valstīs (Lietuvā, Latvijā, Igaunijā, Polijā un Bulgārijā).

Reklāmraksts tapis sadarbībā ar "Maxima".