foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Apprecējies mūziķis Juris Kulakovs
Juris un Laura tagad ir precēts pāris.
Attiecības
2020. gada 4. jūnijs, 15:45

Apprecējies mūziķis Juris Kulakovs

Jauns.lv

Par precētu vīru kļuvis mūziķis Juris Kulakovs - viņš par sievu apņēmis savu draudzeni Lauru Karnīti, kas pēc kāzām pārgājusi vīra uzvārdā.

Juris Kulakovs jau ilgāku laiku ir kopā ar lidostas "Rīga" Komunikācijas vienības vadītāju Lauru Karnīti. Nu viņas uzvārds lidostas "Rīga" mājaslapā nomainīts pret Kulakova, un pazīstamais mūziķis apstiprina - pāris mijis gredzenus.

Portālam Jauns.lv Kulakovs pavēstīja, ka kāzas notikušas 21. maijā - dienu pēc viņa 62. dzimšanas dienas.

Kā žurnālam "Kas Jauns" pirms nepilniem diviem gadiem stāstīja Kulakovs, abu iepazīšanās notikusi kā filmās. Izrādās, jaunās attiecības komponistam izveidojušās, pateicoties grupas „Pērkons” daiļradei.

„Spēlējām lidostas Jaungada ballīti Latviešu biedrības namā. Bet tur mēs vēl neiepazināmies. Pēc tam Laurai bija dzimšanas diena. Un kolēģi, zinot, ka viņai patīk „Pērkons”, bija izdomājuši dāvanā manu autogrāfu un disku. Nosūtīju elektroniski, bet jubilāre izteica vēlēšanos dabūt oriģinālu. Tā viņa pa ceļam no kāda pasākuma ienāca tam pakaļ pie manis mājas studijā – garā vakarkleitā, augstpapēžu kurpēs un rozi zobos...” pirmo satikšanos ar tagadējo draudzeni atminējās Kulakovs.

Jura Kulakova dzīves ainiņas

20. maijā savu dzimšanas dienu svin mūziķis Juris Kulakovs – grupu “Menuets” un “Pērkons” dalībnieks, komponists, taustiņmākslinieks un akordeonists.

gallery icon

Festivāls "Kulakova nakts"

Piektdien, 20.jūlijā, Līvānos - komponista Jura Kulakova dzimtajā pilsētā - ar vērienu izskanēja tradicionālais festivāls "Kulakova nakts".

gallery icon