Bērni
2020. gada 29. maijs, 15:25

Breds Pits un Andželina Džolija apvienojušies, lai sagādātu meitai Šilo neaizmirstamu 14. dzimšanas dienu

Jauns.lv

Šā gada 27. maijā Šilo Džolijai-Pitai bija 14. dzimšanas diena. Šķirtie vecāki Andželina Džolija un Breds Pits šajā dienā aizmirsa par visām līdzšinējām nesaskaņām un parūpējās, lai meitai būtu skaista un atmiņā paliekoša diena.

Džolijas un Pita meita Šilo pēc gūžas operācijas pārvietojas uz kruķiem

gallery icon
7

Sarīkot lielu ballīti un uzaicināt draugus karantīnas dēļ gaviļniece un viņas vecāki šogad nevarēja. Taču, kā informē ārvalstu prese, Džolija un Pits bijuši apņēmības pilni sagādāt meitai neaizmirstamu dzimšanas dienu.

Breds Pits un Flī no “Red Hot Chili Peppers” apjūsmo motociklu

gallery icon
9

Breds nevar aprast ar domu, ka viņa meita jau ir tik pieaugusi. “Viņa prāts atsakās pieņemt, ka Šilo ir jau 14 gadu, laiks patiešām skrien ļoti ātri. Tieši tāpēc viņam tik svarīgs ir katrs brīdis. Viņš cenšas pavadīt pēc iespējas vairāk laika ar meitu, sarunāties ar viņu un darīt jebko, ko viņa vēlas,” apliecinājis kāds vārdā nenosaukts aktiera draugs.

Andželina Džolija ar bērniem Losandželosā 2019. gada jūnijā

gallery icon
14

Paziņa arīdzan norādījis, ka Breda mājās jebkura ballīte ir jautrības pārpilna un tajā nekad neiztrūkst spēles svaigā gaisā. Pitam ir, ar ko iepriecināt savas atvases, – viņa mājas pagalmā ir pat labiekārtots liels skeitparks.

Andželina Džolija ar bērniem filmas „Dumbo” pirmizrādes vakarā

gallery icon
13

“Vienīgais, ko Andželina un Breds izdarījuši patiešām nevainojami, ir savu bērnu aizsardzība. Viņi abi vēlas, lai bērniem būtu normāla dzīve. Kad parādījās jautājums par Šilo dzimšanas dienu, viņi nolēma to padarīt jautru un neaizmirstamu. Abi plānojuši sarīkot pa atsevišķai ballītei,” vēl pirms jubilejas izpļāpājies zinātājs.

Andželina Džolija ar bērniem 2017. gadā

Andželina Džolija ar bērniem 2017. gadā

gallery icon
14

“Šilo būs virtuāla ballīte ar draugiem. Viņa šobrīd ir tādā vecumā, kad ļoti grūti pieņemt, ka esi šķirta no vienaudžiem. Andželina nodarbojās ar virtuālās ballītes organizatorisko pusi, un arīdzan apsolīja, ka tiklīdz viss beigsies, meitu gaida liela balle,” apliecinājis cits paziņa.

Džolijas un Pita meita Šilo dodas uz pirmizrādi uzvalkā

Breds Pits kopā ar bērniem apmeklēja sievas, Andželinas Džolijas, režisētās filmas „Unbroken” pirmizrādes vakaru Holivudā. Abi dēli Medokss un Pakss ...

gallery icon
14