Stila jaunumi
2020. gada 2. maijs, 07:50

Komforts karantīnas stilā: šobrīd ir modē justies ērti

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Treniņbikses, legingi, hūdiji – apģērbs, kas nozīmē komfortu, ir kļuvis par stilīgāko sabiedrības locekļu uniformu. Īpaši tagad, kad būtiski ir justies labi un relaksēti.

Kontrasti

Brīvs treniņtērps, sporta botas un atgādinājumam par luksusu un klasisko sievišķību – zīmola Hermes rokassoma sešciparu skaitļa vērtībā.

foto: piper / BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Kima Kardašjana.

Ielu stils

Visi modernā ielu stila elementi – batika, makšķernieku cepurīte, vēdersoma pāri plecam. Sociālā distancēšanās nav atcēlusi uzdevumu būt modernai.

foto: Javiles/Bruce / BACKGRID/All Ove/ Vida Press
Vanesa Hadžinsa.

Sievišķība

Tik vienkārši, kā izvēlēties treniņtērpu maigākā un poētiskākā krāsā un tāda izmēra, kas ļauj nojaust par sievišķīgajām auguma aprisēm.

foto: Bauer-Griffin / SplashNews.com/ Vida Press
Alesandra Ambrosio.

Kjāras bizness

Izmantojot Instagram un karantīnu reklāmai, influencere atgādina par savu modes zīmolu Chiara Ferragni Collection un tā daudzpusīgo treniņtērpu kolekciju visās varavīksnes krāsās, un to, ka treniņtērps šajā laikā var būt arī modes prece.

foto: ddp socialmediaservice / Vida Press
Kjāra Feranji.

Jaunais šiks

Komplekts un valkāšanas vieta, kas vēl nesen šķistu neiedomājama, tagad ir aktualitāte numur viens. Ir moderni britu mūzikas balles afterpārtijā ierasties ar mājas apģērbu – treniņtērpu – mugurā, kas kombinēts ar kontrastējošu, luksusa zīmola Gucci mēteli un efektīgu somu.

foto: Vida Press
Mūziķe Džosija Mena.

Krāsa

Universālākā krāsa ir neitrālā – pelēkā. Tā nepiesaistīs lieku uzmanību un tajā pašā laikā būs klasiska un daudzpusīga.

foto: RMBI / BACKGRID/All Over Press/ Vida Press
Kortnija Koksa.

Luksuss

Reklamējot sportiska apģērba zīmolu Les Tien, modele treniņbikses kombinē ar kailumu un zelta aksesuāriem. Arī tā var karantīnā rotāties...

foto: Instagram, Vida Press
Rozija Hantingtona-Vitlija.