foto: Shutterstock
Skaistumkopšanas programma, kas balstīta uz Pure Actives jaunības molekulām
Skaistums
2020. gada 9. aprīlis, 06:40

Skaistumkopšanas programma, kas balstīta uz Pure Actives jaunības molekulām

Karlīna Timofejeva

Pure Actives līnijas produktu sastāvā ir iestrādātas aktīvās sastāvdaļas. Tādas jaunības molekulas kā hialuronskābe, kolagēns, elastīns un glikolskābe ir visvērtīgākās un ādai nepieciešamākās sastāvdaļas, kas tiek izmantotas kosmētiskajā medicīnā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Tām ir ļoti būtiska loma, lai āda būtu vesela un izskatītos lieliski. Tās ir patiesas jaunības molekulas, kas rūpīgi atlasītas atbilstoši stingrām Collistar pārbaudēm un tiek izmantotas gan sejas un ķermeņa ādas kopšanā , gan matu kopšanā. Īpaši pielāgotas lietošanai mājas apstākļos, vērtīgās aktīvās sastāvdaļas tiek piedāvātas vistīrākajā veidā un optimālā koncentrācijā. Tās ir 100% drošas un nodrošina ādu ar tīra veida aktīvajām sastāvdaļām, lai saglabātu ādas jauneklību un labsajūtu ilgstoši.

Radi pati savu skaistumkopšanas plānu, kura pamatā ir pašas vērtīgākās sastāvdaļas priekš ādas, un apžilbini ar ideālu sejas ādu un harmonisku siluetu!

foto: Publicitātes foto

Pure Actives sejas kopšanas līnija ietver hialuronskābi, kas ir būtiska ne tikai ādas mitrināšanai un ādas liftingam, bet arī šūnu atjaunošanai. Kolagēns ir nepieciešams, lai apkarotu grumbas un uzlabotu ādas tvirtumu.

foto: Publicitātes foto

Elastīns ir neaizvietojams "būvmateriāls" pret ādas novecošanos, kas  uzlabo ādas tvirtumu un elastību. Glikolskābe, ko iecienījuši dermatologi, ir labākais ādas pīlings, lai samazinātu ādas nepilnības un iegūtu nevainojamu ādu. Balstoties uz šo, Collistar ir iztrādājis tīra veida aktīvās sastāvdaļas pilienu, krēmu un unikālu molekulāro izsmidzinātāju veidā, kas piemēroti lietošanai katrs atsevišķi vai kombinējot citu ar citu , lai iegūtu spēcīgāku iedarbību. Produkti garantē maksimālu efektivitāti, mērķtiecīgu iedarbību un izcilu drošību. Lai rūpētos par sejas jūtīgāko zonu, tiek piedāvāts acu krēms ar hialuronskābi un peptīdiem.

Molekulārie izsmidzinātāji ir īsta prêt-à-porter procedūra. Divi unikāli molekulārie spreji, kas ir īpaši izstrādāti, lai nogādātu ādā hialuronskābes un kolagēna molekulas. Ekskluzīva ādas kopšanas procedūra, kuras laikā izsmidzinātājs ieskauj ādu un pārklāj to ar nemanāmu plēvīti, kas rada ādai komforta sajūtu, mitrina to un atdzīvina. Piemēroti lietošanai vairākas reizes dienā - pēc treniņa, ceļojuma laikā vai ja āda izjūt diskomfortu.

foto: Publicitātes foto

Pure actives kolagēns+ hialuronskābe, divas tīra veida aktīvās sastāvdaļas, ko izmanto kosmētiskajā medicīnā, iestrādātas emulsijā krūtīm. Tā ir caurspīdīga un ļoti vērtīga emulsija ar neparastu, ātri uzsūcošos tekstūru, kas strādā kā neredzams "kosmētisks krūšturis" un pārklāj ādas virskārtu ar nemanāmu, plānu kārtiņu.

Daži pilieni dienā ir viss, kas nepieciešams ātra, droša un ilgstoša rezultāta sasniegšanai. Kolagēns, kas ir dabiska ādas atbalsta sistēma, palīdz padarīt krūšu audus tvirtākus un kompaktākus, cīnīties pret ādas tonusa un elastības samazināšanos un novērst ādas nokarāšanos.

foto: Publicitātes foto

Izteikti vieglas tekstūras Pure Actives koncentrāts, kas efektīvi  pasargā ādu no striju veidošanās, kā arī samazina esošo striju redzamību. Novērš ādas elastības zudumu. Ekskluzīvais koncentrāts apvieno trīs molekulas, kas nepieciešamas tvirtai, elastīgai ādai- elastīnu, hialuronskābi un kolagēnu. Lai uzlabotu procedūras efektivitāti, trīs tīrā veida sastāvdaļas iestrādātas barojošā matricā, kas sastāv no saldo mandeļu eļļas, Shea sviesta un jojobas vaska.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

foto: Publicitātes foto

Collistar jau ilgstoši ir kosmētisko pētījumu līderis un pēc fantastiskajiem Pure Actives sejas kopšanas produktu panākumiem izstrādāja īpašu ķermeņa kopšanas procedūru, kurā apvienotas divas visefektīvākās sastāvdaļas cīņai ar celulītu. Rezultātā tapa pretcelulīta kapsulas, kas satur tīra veida kofeīnu un escīnu. Formulas sastāvā esošais kofeīns nodrošina tauku dedzinošu iedarbību. Savukārt escīns veic drenējošu iedarbību, kā rezultātā samazinās celulīts. Kapsulas nesatur ūdeni, konservantus, smaržvielas, alkoholu vai krāsvielas.

foto: Publicitātes foto

Ekskluzīvs divfāžu modelējošs koncentrāts ar jūras aļģēm un peptīdiem. Eļļas fāze satur 4 jūras aļģes, kas veicina spēcīgu lipolītisko un drenējošo iedarbību. Palīdz likvidēt lieko šķidrumu, tonizē ādas audus un cīnās pret lokalizētām tauku nogulsnēm un apelsīnu mizas efektu. Ūdens fāze satur izvēlētus peptīdus, kas lieliski nostiprina, tonizē un veicina novājēšanu. Abas fāzes apvienojot rodas superveiksmīgs novājēšanas un pretcelulīta koncentrāts. Pirms lietošanas produkts ir jāsakrata. Formulas jaudu palielina Transcutol, viela, kas nodrošina aktīvo sastāvdaļu iekļūšanu ādā.

foto: Publicitātes foto

Ideāli, mirdzoši un veselīgi mati, pateicoties hialuronskābei un keratīnam, kas tīrā veidā iekļauti Pure Actives matu kopšanas līnijas produktos . Tajā pieejami šampūns, matu maska un sprejs. Produkti var tik lietoti katrs atsevišķi vai visi kopā, lai iegūtu spēcīgus un skaistus matus.

Īpaša procedūra matiem, kas nostiprina un atjauno trauslus un bojātus matus.

foto: Publicitātes foto

Visiem Pure Actives līnijas produktiem ir klīniski pierādīta efektivitāte un  tie ir 100% droši ādai. Nesatur smaržvielas, alkoholu, krāsvielas.

Produkti pieejami veikalos Douglas un https://www.douglas.lv/lv/collistar/

Reklāmas raksts tapis sadarbībā ar Selcos Distribution

Tēmas