2020. gada 25. marts, 14:50

"Izņemti no enerģijas laukiem" Reliģisks grupējums Lielbritānijā tic, ka ir imūns pret Covid-19

Jauns.lv

Lielbritānijā kāda reliģioza grupa, kas savu līderi uzskata par Jēzus Kristus iemiesojumu tic, ka Dievs padarījis viņus imūnus pret Covid-19, vēsta “Mirror”.

Aptuveni 40 grupas dalībnieki ignorējot sociālo distancēšanos un rīko kopīgas tikšanās. “Divine Pineal Gland Activations” reliģiskajā kustībā apvienojušies dažādu valstu pārstavji, kas atlidojuši no Holandes, Austrālijas un Jaunzēlandes.

Grupas līdere Sūzana Emanuela saviem sekotājiem apgalvojusi, ka viņi nevar inficēties ar Covid-19. “Es nespēju tam noticēt. Tas mani uzreiz satrauca, jo cilvēkiem nevajadzētu pulcēties lielās grupās. Bet viens sekotājs teica, ka viņi ir imūni. Viņi esot izņemti no pasaules “enerģijas laukiem” un nevar inficēties ar koronavīrusu.

Skaidrs, ka tās ir muļķības, bet viņi tam tic. Es nespēju noticēt tam, ko dzirdēju. Tas rada lielu bīstamību sabiedrībai un ir absolūti bezatbildīgi,” medijam sacījis kāds avots.

Lielbritānijā no koronavīrusa līdz šim miris 281 cilvēks. Tāpat cilvēkiem jāievēro divu metru distance.

Lielbritānijas premjerministrs Boriss Džonsons norādīja, ka atrasties uz ielas nav aizliegts, taču aicināja labāk palikt mājās.

Ja netiks ievērota divu metru distance, drošības pasākumi Covid-19 ierobežošanai varētu kļūt vēl stingrāki, brīdinājis Džonsons.