foto: EPA/Scanpix
Meganas Mārklas uzvedību nosauc par "apkaunojošu"
Megana 2019.gada novembrī Londonā.
2020. gada 31. janvāris, 14:38

Meganas Mārklas uzvedību nosauc par "apkaunojošu"

Jauns.lv

Savas “apkaunojošās” uzvedības dēļ Megana Mārkla nodēvēta par mini Kimu Kardašjanu. Neglaimojoši par Meganu izteikušies vairāki zināmi britu televīzijas vadītāji.

Populārais britu televīzijas vadītājs Pīrs Morgans, kurš ne reizi vien izteicies par prinča Harija sievu Meganu, nosaucis viņas uzvedību par “apkaunojošu” un salīdzināja viņu ar amerikāņu televīzijas personību Kimu Kardašjanu, vēsta “The Sun”.

Pīrs Morgans uzskata, ka bijusī aktrise Megana ar savām darbībām nespētu atstāt tādu iespaidu, kādu savulaik princese Diāna.

“Viņa beigs kā karaliskā Kimas Kardašjanas mini kopija ar pazemojumu, kas piedienas šim statusam,” par Saseksas hercogieni izteicies televīzijas vadītājs.

Tāpat viņš apvainojis princi Hariju un Mārklu egocentrismā un sevis tīksmināšanā, bet to, ka abi pārcēlušies uz Kanādas pilsētu Vankūveru nosaucis par mēģinājumu “izveidot no Meganas lielu zvaigzni”.

Hercogiene Megana un princis Harijs ar dēlu Ārčiju pieņemšanā Dienvidāfrikā

gallery icon
12

Britu žurnālists tāpat paziņoja, ka neatbalsta Elizabetes II rīcību. Viņš uzskata, ka karaliene ļāvusi laulātajam pārim uzvesties kā “pasaules līmeņa slavenībām”.

Saseksas hercogi Londonā pirms paziņojuma par karaļnama pamešanu

Pēc sešu nedēļu ilgajām brīvdienām Kanādā, Saseksas hercogi atsāka pildīt savus tiešos pienākumus. 7.janvārī Saseksas hercogi apmeklēja Kanādas Augstāko komisiju ...

gallery icon
30

Turklāt pelnot pateicoties karaliskajai pagātnei. “Šis ir monarhijas beigu sākums,” rezumēja britu žurnālists.

Tikmēr princi Hariju esot apbēdinājušas viņa lēmuma sekas. Jau vēstīts, ka 8.janvārī pāris paziņoja, ka atsakās no karaliskajiem tituliem un vēlas naudu turpmāk pelnīt pašu spēkiem.

Abi pārcēlās uz Kanādu, bet Megana tika vainota karaliskās ģimenes izjaukšanā.