foto: Unsplash
Šīm trim zodiaka zīmēm noteikti jādraudzējas ar vīriešiem Mežāžiem
Ja esi tuvos draugos ar Mežāzi, tev patiešām ir paveicies.
Attiecības
2020. gada 31. janvāris, 12:09

Šīm trim zodiaka zīmēm noteikti jādraudzējas ar vīriešiem Mežāžiem

Jauns.lv

Tie, kuriem ir paveicies iepazīt Mežāzi, labi zina, ka šīs zodiaka zīmes pārstāvji ir paši atbildīgākie cilvēki. Iekarot viņa uzticību nav viegli, taču draugi zina - uz Mežāžiem patiešām var paļauties. Sevišķi svarīga šāda draudzība ar Mežāžiem vīriešiem ir šīm trim zodiaka zīmēm.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Nopietnais Vērsis

Iepazīstoties ar Mežāzi, Vērsis ātri saprot, ka ir atradis savu domubiedru. Viņam būs viegli un mierīgi tik uzticama drauga sabiedrībā, kurš turklāt godīgumu un kārtīgumu vērtē tikpat augstu, cik pats Vērsis. Ar Mežāzi var nesteidzīgi sarunāties, saņemt no viņa gudrus padomus un palīdzību. Viņš atbalstīs Vērsi arī finansiālos jautājumos, jo pats pret naudas lietām izturas ļoti atbildīgi un nopietni.

Savukārt Vērša personā arī Mežāži atradīs nopietnu un uzticamu draugu, kurš neraugoties uz savu lēnīgumu un mazrunīgumu, allaž ātri steigsies palīgā.

Aizdomīgā Jaunava

Nemiera pilnā Jaunava ātri vien atslābināsies racionālā Mežāža sabiedrībā, jo sapratīs, ka šis cilvēks izstaro spēku un paļāvību. Sava rakstura dēļ Jaunavām ne vienmēr izdodas ātri nodibinat kontaktu ar cilvēkiem. Taču tieši nosvērtais Mežāzis varēs mierīgi uzklausīt Jaunavu neņemot to pārāk tuvu pie sirds. Mežāzis apkārtējos cilvēkos rada miera un aizsargātības sajūtu, un Jaunavai tieši tas ir nepieciešams. 

Arī Mežāzis pats Jaunavas sabiedrībā jutīsies mierīgi un komfortabli, jo augstāk par visu cilvēkos vērtē nopietnību un nosvērtību.

Emocionālās Zivis

Uzturoties Mežāža sabiedrībā, Zivis var kļūt atbildīgākas un nopietnākas. Zivju raksturu Mežāža zīmē dzimušie noteikti padarīs labāku. Šajā tandēmā Zivis iemācīsies kontrolēt savas emocijas, biežāk izmantot saprātu, nevis emocijas. Mežāži iemācīs Zivtiņām būt izlēmīgākām un pareizi veidot savu privāto dzīvi. Jo "stingrā roka" un gudrs padomdevējs ir tieši tas, kā Zivīm dažkārt pietrūkst. Un tieši par šādu draugu kļūs Mežāzis.

Savukārt noslēgtais un atturīgais Mežāzis atpūtīsies jautro un optimistiski noskaņoto Zivju sabiedrībā, kuras mīļuprāt labsirdīgi pajokos par drauga pārnopietno attieksmi pret dzīvi. Ideāls tandēms! 

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās