foto: PantherMedia / Antonio Guillen Fernández
Krievijā 13 gadu veca skolniece palikusi stāvoklī no 10 gadus veca zēna
Par notikušo grūtniecības faktu tiek veiktas ekspertīzes. Vēl gan ārstiem jānoskaidro, vai aizdomās turamais zēns tiešām ir sasniedzis reproduktīvo vecumu.
Bērni
2020. gada 17. janvāris, 12:41

Krievijā 13 gadu veca skolniece palikusi stāvoklī no 10 gadus veca zēna

Jauns.lv

Žeļeznogorskā septītās klases skolniece palikusi stāvoklī no sava desmit gadus vecā drauga. Par neparasto notikumu ziņo "Komsomoļskaja Pravda".

Izdevums vēsta, ka iespējamais bērna tēvs mācās ceturtajā klasē. Meitene ir septītajā grūtniecības nedēļā, un viņas ģimene ir nolēmusi bērnu saglabāt.

Pediatrs Nikolajs Skorobogatovs izsaka versiju, ka bērna tēvs varētu būt pavisam cits cilvēks. Pielikt punktu šajā stāstā palīdzēs ekspertīzes. Ar izmeklējumu palīdzību ir iespējams noteikt ne tikai bērna patieso tēvu, bet arī noskaidrot, vai aizdomās turamais zēns tiešām ir sasniedzis reproduktīvo vecumu.

Krasnojarskas teritorijas un Hakasijas Republikas izmeklēšanas komitejas preses dienests paziņoja, ka par notikušo tiek veikta izmeklēšana.

"Izmeklēšanas iestādes un policija saņēma materiālus par to, ka ārsti Žeļeznogorskas veselības aprūpes iestādē 13 gadus vecai skolniecei diagnosticējuši grūtniecību. Uzsākta fakta pārbaude."

Tēmas