2020. gada 16. janvāris, 06:42

Sieviete kļūst par 90 kg slaidāka, taču spiesta ņemt kredītu nepatīkama iemesla dēļ

Jauns.lv

Stefānijas svars savulaik bija tik milzīgs, ka viņai bija grūtības pārvietoties. Pēc dramatiskās svara zaudēšanas sieviete paņēmusi kredītu 18 000 sterliņu mārciņu (21 000 eiro) apmērā, lai ieliktu krūšu implantus un atbrīvotos no nokarenās ādas. Viņa bija zaudējusi 90 kg svara un izstaipītā āda nespēja vairs atgūt agrāko tvirtumu dabiskā ceļā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: MDWfeatures / Stephanie Sykes / Vida Press

Jaunais izskats palīdzēja Stefānijai iemantot pašapziņu. Viņai bija patīkami raudzīties spogulī. Ievērojamo pārmaiņu iedvesmota Stefānija reģistrējās iepazīšanās portālā “Tinder”, un, lai cik klišejiski tas arī neizklausītos, atrada tur savu mūža mīlestību.

foto: MDWfeatures / Stephanie Sykes / Vida Press

Ražošanas tehniķe Stefānija Džoja Saiksa dzīvo Bilingemā (Anglijā) un visu mūžu ir cietusi no liekā svara. Taču situācija vēl vairāk saasinājās 2015. gadā, kad mūžībā devās Stefānijas tēvs.

Ja līdz tam jaunā sieviete nēsāja 22. izmēra apģērbus (50. izmērs pēc Eiropas izmēru skalas), tad sērojot par tēva nāvi, viņa pieņēmās svarā līdz katastrofāliem 160 kg un veikalos bija spiesta meklēt 32. izmēra drēbes (60. izmērs pēc Eiropas izmēru skalas).

foto: MDWfeatures / Stephanie Sykes / Vida Press

Stefānija cieta no autisma, depresijas un zema pašvērtējuma. Turklāt vēl klāt bija nākušas sēras par tēva aiziešanu mūžībā. Lai aizmirstos, sieviete mierinājumu rada ēdienā. Saldējums, šokolādes tāfelītes, picas un milzu porcijas ar makaroniem bija viņas ikdienas norma.

Stefānija iedzīvojās muguras sāpēs, bet viņas svars bija sasniedzis tādus apmērus, ka pārvietoties viņa varēja vien ar divu spieķu palīdzību. Stefānija vienmēr raizējās, ja kaut kur vajadzēja apsēsties. Lidmašīnā viņai stjuartēm vajadzēja lūgt pat pagarinošu drošības jostu. Viņa nevarēja apsēsties uz velosipēda un arī staigāt bez sāpēm vairs nevarēja.

foto: MDWfeatures / Stephanie Sykes / Vida Press

Tā kā Stefānijai bija zems pašvērtējums, viņa nespēja saraut neveselīgas attiecības, jo uzskatīja, ka neko labāku dzīvē nav pelnījusi. Izejot sabiedrībā, viņa bieži dzirdēja indīgas piezīmes no apkārtējiem. “Esmu pārsteigts, ka zemeslode vēl nešūpojas” – reiz kāds svešinieks izsaucies, kad viņa gājusi tam garām.

foto: MDWfeatures / Stephanie Sykes / Vida Press

2017. gadā Stefānija saprata, ka visbeidzot ir kaut kas jādara. Viņa pievienojās programmai “Slimming World” un nepilnu divu gadus laikā zaudēja 90 kg svara. Tagad viņa sver 73 kg.

foto: MDWfeatures / Stephanie Sykes / Vida Press

Anglietes Stefānijas neticamās pārvērtības

gallery icon
20
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

Tēmas