foto: REUTERS/SCANPIX
35 gadu starpība: Madonna pārsteidz ar jaunu romānu
2019. gada 15. decembris, 18:00

35 gadu starpība: Madonna pārsteidz ar jaunu romānu

Jauns.lv

Amerikāņu dziedātāja Madonna pārsteigusi savus fanus un žurnālistus. 61 gadu vecā slavenība uzsākusi romānu ar 26 gadus vecu dejotāju Ahlamaliku Viljamsu.

foto: REUTERS/SCANPIX

Kā vēsta “Daily Mail”, romāns ilgst jau vairākus mēnešus. Šķiet, ka Madonnai un viņas jaunajam kavalierim ir nopietnas attiecības, jo pāris devies kopā atpūtas braucienā ar Madonnas radiniekiem.

Mediju pārstāvjiem izdevies nofotografēt mīlniekus uz balkona vienā no elitārajām viesnīcām. Madonna un viņas jaunais mīļotais neslēpa jūtas un baudīja atpūtu.

Abiem pievienojusies arī Madonnas meita Lurdesa, kas ir tikai trīs gadus jaunāka par savas mammas mīļāko. Viņa uz kūrortu nebija ieradusies viena, bet gan ar savu puisi.

Zināms, ka Ahlamaliks ir viens no Madonnas šova pārstāvjiem. Harizmātiskais puisis vienmēr pavada mākslinieci turnejās un ir filmējies dīvas video.

Lai gan pagaidām Madonna nav apstiprinājusi runas par jaunajām attiecībām, dažādi avoti ziņo, ka puisis bieži lido kopā ar dziedātāju un pavada laiku viņas villā Losandželosā.

Masu mediji vēsta, ka Madonna bieži maina partnerus. Oficiāli dziedātāja bija divreiz precējusies. No 1985.gada līdz 1989.gadam viņai bija attiecības ar aktieri Šonu Penu.

Pēc laulības izšķiršanas Madonnai bijuši vairāki romāni. Pēdējais vīrietis, kurš bija dziedātājas personīgais treneris, kļuva par viņas meitas Lurdesas tēvu.

Madonnai 60!

gallery icon
116

Otro reizi viņa pie altāra devās ar režisoru Gaju Ričiju. Kopā viņi nodzīvoja astoņus gadus, bet 2008.gadā oficiāli paziņoja par šķiršanos.

Ar režisoru viņai ir dēls Roko. Tāpat Madonna ir adoptējusi četrus āfrikāņu bērnus.

Tēmas