foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"
"Lūdzu Dievam pacietību" - Sedokova baidās pazaudēt mīļoto Timmu
2019. gada 15. decembris, 17:04

"Lūdzu Dievam pacietību" - Sedokova baidās pazaudēt mīļoto Timmu

Jauns.lv

Ukraiņu dziedātāja Anna Sedokova baidās, ka viņas attiecības ar latviešu basketbolistu Jāni Timmu var pārtrūkt jebkurā mirklī.

Dziedātājai no pieredzes esot zināms par cilvēcisko jūtu trauslumu. Teiciens  “No mīlestības līdz naidam viens solis”, neesot radies tāpat vien.

Attiecības ar latviešu basketbolistu Sedokovai ir ļoti nozīmīgas. Tik ļoti, ka katru dienu viņa lūdz Dievu, lai šis posms viņas dzīvē turpinātos pēc iespējas ilgāk.

“Mīlestība ir dīvaina lieta. Te viņas ir un tad pēkšņi viņas nav. Jūs nevarat dzīvot viens bez otra un tad vairs nevarat viens otru izturēt. Dažreiz jo stiprāk mīli, jo vairāk ienīsti. Mīlestībā nav nekādu garantiju." 

"Nav iespējams parakstīt līgumu, dzemdēt sešus bērnus, nopirkt astoņus dzīvokļus un uz mūžu apdrošināties pret šķiršanos." 

"Nav garantiju, bet es katru dienu lūdzu Dievu, lai viņš dotu mums nedaudz vairāk pacietības, nedaudz vairāk uzmanības un nedaudz mazāk pārbaudījumu,” savā “Instagram” kontā pie kopējas fotogrāfijas ar Timmu atzinās Sedokova.

Dziedātājas talanta cienītāji un vienkārši pāra atbalstītāji pauda satraukumu, kāpēc pēkšņi viņa ierunājusies par šķiršanos?

Vai tiešām viņas jaunajam romānam draud briesmas?

Annas Sedokovas dzīves ainiņas

Foto no ukraiņu dziedātājas Annas Sedokovas "Instagram" profila.

gallery icon