foto: Shutterstock
Nekur nav tik labi kā mājās - horoskops visām zodiaka zīmēm pirmdienai, 18. novembrim
Cita pasaule
2019. gada 18. novembris, 04:44

Nekur nav tik labi kā mājās - horoskops visām zodiaka zīmēm pirmdienai, 18. novembrim

Jauns.lv

Uzzini, ko tev šodienai sola zvaigznes!

AUNS
Šī diena pilnīgi noteikti ir tavējā. Būsi komunikabls, mācēsi pārliecināt un iedvesmot. Uzņem ciemiņus, viņiem tavās mājās šodien īpaši patiks. Viegli iejutīsies mājasmātes/tēva lomā pat tad, ja nebūs pietiekami laika tam sagatavoties.

VĒRSIS
Pateicoties dzīves gudrībai un intuīcijai, viegli izkļūsi no saspringtām situācijām. Esot prom no ierastām ikdienas situācijām, būs vieglāk saprast, kā un ko mainīt, lai dzīve kļūtu patīkamāka, harmoniskāka.

DVĪŅI
Asāk izjutīsi pretrunas starp esošo un vēlamo. Neapmierinātība izpaudīsies tieksmē kritizēt tuviniekus. Neesi gan dzēlīgs, īpaši mājās. Viegli vari iekļūt negaidītos mīlas līkločos, tostarp gadījuma sakaros.

VĒZIS
Pozitīvi iespaidi novērsīs domas no ikdienas un vairos optimismu. Vērtīgas atbildes uz tevi interesējošiem jautājumiem atradīsi psiholoģiskā literatūrā. Sapratīsi, kurus mērķus un ieceres īstenot nekavējoties, ar kuriem vēl nogaidīt.

LAUVA
Paplašini redzesloku ceļojot vai izglītojoties. Nelaid garām iespēju apmierināt savu zinātkāri, piedzīvot kaut ko jaunu un interesantu. Maini vidi vai paradumus, tas padarīs dzīvi daudzveidīgāku.

JAUNAVA
Rīta pusē būs pagrūti ieiet dienas ritmā. Dusmosies uz sevi un citiem, nebūs viegli rast kompromisus, bet ap pusdienlaiku spriedze samazināsies. Padosies ikdienišķi darbiņi, kas neprasa lielu piepūli un izdomu.

SVARI
Kārdinājumu būs daudz, un ne visiem spēsi pretoties. Un – vai vajag? Zvaigznes gan iesaka - nekrīti galējībās un nezaudē kontroli pār situāciju. Metoties galvu reibinošā mīlas dēkā, nopietni pārdomā savas rīcības sekas.

SKORPIONS
Dari to, ko no tevis vismazāk gaida. Šodien tas būs labākais veids, kā piesaistīt uzmanību, iegūt jaunus paziņas, bet konkurentiem likt nedaudz pierauties. Mājās apvaldi dedzību, neiedomājies diktēt savus noteikumus vai kontrolēt citu rīcību.

STRĒLNIEKS
Uzdrošinies lauzt stereotipus, piekrīti kādam izaicinājumam, nebaidies riskēt. Pretējā gadījumā sadzīviskas rūpes novērsīs domas no izklaides un izpriecām. Darbojies čakli, taču nepārvērtē ne savus spēkus, ne tehnikas iespējas.

MEŽĀZIS
Pagājusī smagā darba nedēļa tik ātri neļaus attapties - joprojām būs sajūta, ka iekšā ir, bet ārā nenāk. Ja nebūsi attaisnojis uz tevi liktās cerības, iespējamas nesaskaņas ar tuviniekiem. Nepūlies sevi aizstāvēt, tas var beigties ar strīdu.

ŪDENSVĪRS
Neuzņemies visas rūpes uz sevi, liec pie darba arī ģimeni, īpaši bērnus. Problēmas iespējamas ar tehniku, elektroniku. Neļaujies satraukumam, saudzē nervu sistēmu, atrodi iemeslu priekam.

ZIVIS
Nekur nav tik labi kā mājās, pie savējiem – to šodien sapratīsi īpaši skaidri. Nedodies tālā ceļojumā un nepiešķir lielu nozīmi nejaušiem kontaktiem. Noderīga būs tikšanās ar kādu gados vecāku cilvēku.