foto: Unsplash
Astrologi nosauc četras zodiaka zīmes, kuras 2020. gadā gaida finansiāla veiksme
Cita pasaule
2019. gada 17. novembris, 19:03

Astrologi nosauc četras zodiaka zīmes, kuras 2020. gadā gaida finansiāla veiksme

Jauns.lv

Zvaigžņu tulki ir pārliecināti - tieši šīm zodiaka zīmēm naudas jomā nākamgad klāsies īpaši spoži.

Svari

Nav noslēpums - Svaru zīmē dzimušie pie veiksmes tiek, vienīgi pateicoties smagam un centīgam darbam. Viņi iet uz mērķi un nedomā ne soli atkāpties no tā. Kā vēstī astrologi, šīs zodiaka zīmes pārstāvjiem nākamais gads būs finansiāli veiksmīgs. Augstākie spēki, visticamāk, redz viņu pūles un 2020. gadam sagatavojuši Svariem īpaši patīkamus finansiālus pārsteigumus.

Ūdensvīrs

Cilvēki, kuri dzimuši Ūdensvīra zīmē, īpaši netiecas pēc bagātības. Tomēr dažkārt gadās, ka nauda pie viņiem tomēr atnāk. Ūdensvīrs ir visrūpīgākais darbinieks, tāpēc nauda viņiem vienmēr arī ir. Astrologi iesaka viņiem nenovirzīties no iesāktā ceļa, jo nākamgad centība un darbs noteikti nesīs augļus.

Vērsis

Nākamie šajā veiksminieku sarakstā ir Vērši. Pret viņiem jaunajā, 2020. gadā Fortūna būs īpaši labvēlīga. Viņiem dzīvē sāksies īsta baltā josla, uzskata zvaigznes. Nākamais gads tam būs lielisks apliecinājums. Astrologi iesaka arī nākamgad iet uz izraudzīto mērķi, par spīti grūtībām. Jo sūram darbam vienmēr būs saldi augļi.

Dvīņi

Tāpat naudas ziņā veiksmīgi būs arī Dvīņu zīmē dzimušie. Kā atzīst astrologi, šobrīd Dvīņiem finanses nav tajā labākajā situācijā, taču vēlams mest pie malas rudens drūmo noskaņojumu un uzmanīgi izvērtēt savas perspektīvas. Tās tev 2020. gadā ir pat ļoti nesliktas. Beidzot jāpārstāj žēloties un jāsastāda precīzs rīcības plāns. Ja tagad izdosies saņemt sevi rokās, rezultāts izvērtīsies vairāk nekā labvēlīgs.