foto: Shutterstock
Šodien neņem kredītus un neaizdod naudu: horoskops visām zodiaka zīmēm pirmdienai, 21. oktobrim
Cita pasaule
2019. gada 21. oktobris, 04:38

Šodien neņem kredītus un neaizdod naudu: horoskops visām zodiaka zīmēm pirmdienai, 21. oktobrim

Jauns.lv

Ieskaties, ko zvaigznes tev sola šai pirmdienai.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

AUNS
Esi kreatīvs, un draugi būs gatavi tevi atbalstīt. Atturies no lieliem biznesa darījumiem, neslēdz ilglaicīgus līgumus, neuzņemies jaunas saistības.

VĒRSIS
Neļauj pierunāt sevi iesaistīties darījumos, kuru patiesā jēga tev nav skaidra. Vislabāk finanšu jautājumu risināšanu atlikt uz vēlāku laiku. Viegli neklāsies nevienā attiecību jomā, ne privātajā, ne publiskajā.

DVĪŅI
Tas, ka jūties drošs par sevi, izpaudīsies gan tavā rīcībā, gan attiecībās ar cilvēkiem – darbs veiksies, veidosies jauni kontakti.
Vakarpusē tavu prātu nodarbinās notiekošais ģimenē. Iespējami strīdi.

VĒZIS
Ja neesi drošs par savas rīcības pareizību, lūdz padomu lietpratējiem, nekautrējies, ja nezini. Atceries – izlietu ūdeni nesasmelsi!

LAUVA
Netrūks izaicinājumu. Meklē kompromisu starp kolektīva un personīgajām interesēm. Ar naudu saistītos jautājumos rezultāti būs pieticīgi. 

JAUNAVA
Esi tālredzīgs gan darbā, gan sabiedriskajā dzīvē. Iespējams, kādus uzdevumus varēsi izpildīt tikai tad, ja mainīsi savas atrašanās vietas ģeogrāfiskās koordinātas.

 SVARI 
Garīgi pilnveidojies, paplašini redzesloku. Iespējams, uzskatu sistēmā jāievieš korekcijas, jāpilnveido izpratne par mūžīgām vērtībām. Darbā iestāsies līdzsvars.

SKORPIONS
Šodien tavs noskaņojums kļūs svārstīgs, rīcība neprognozējama. Laiks ceļot - nevis lai kaut kur nokļūtu, bet lai pabūtu patīkami romantiskā kompānijā.

STRĒLNIEKS
Lai arī tev nav viegli pieņemt autoritātes un rēķināties ar viņu rekomendācijām, tomēr katru reizi iemīt jaunu taku ir sarežģītāk nekā izmantot laika gaitā nogludinātu ceļu. Atceries to!

MEŽĀZIS
Izvirzi sev sasniedzamus mērķus, citādi enerģiju iztērēsi, tikai lai noturētu savas pozīcijas. Tas noteikti atstās iespaidu uz veselību. Sakārtosi naudas lietas.

ŪDENSVĪRS
Kaut pašam šķitīs, ka attiecībās ar citiem valda sapratne, patiesībā tā nav. Būs vajadzīgas krietnas pūles, lai saprastos. Darbā vēlme panākt savu par katru cenu vairos domstarpības ar priekšniecību.

ZIVIS
Jo vairāk mēģināsi ar kaut ko tikt skaidrībā, jo grūtāk būs saprast, kā rīkoties, kādu ceļu izvēlēties. Ļauj domām brīvi raisīties! Dienas ritmu noteiks notikumi privātajā dzīvē.

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās