foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 25. augusts
Cita pasaule
2019. gada 25. augusts, 05:11

Tavs horoskops šodienai. Svētdiena, 25. augusts

Jauns.lv

Solās būt laba diena:

AUNS

Ļoti labi veiksies jebkādi rakstu darbi, kuriem nav noteikts konkrēts termiņš. Radošajiem labas uzstāšanās, darbu prezentēšanas. Piedomā pie savas valodas. Vakarpusē nekārto mīlas jautājumus.

VĒRSIS

Medicīniskām manipulācijām nepiemērota diena jeb - ārstiem labāk ar gabalu iet... Daudzi cilvēki var kaitināt. Izeja? Vienatne, meditācijas, slepena darbošanās savās interesēs. Dienas pirmajā pusē jāuzmanās ar asiem vārdiem.

DVĪŅI

Iespējams, tu sapņo par neiespējamo un par to, kam nekad nav lemts notikt, tādējādi tērējot savu enerģiju. Mīlas dzīvē ļoti riskants laiks - gan vari iemīlēties pavisam "nevajadzīgajā" cilvēkā, gan saraut saites ar to, kur viss potenciāls patiesībā vēl priekšā.

VĒZIS

Emocionāli svārstīgs rīts, toties rāms un patīkams vakars. Ļoti liela nozīme būs tam, ar kādām emocijām nāksi mājās. Darba nepatikšanas uz mājām nenes, šī diena piemērota tikai un vienīgi komfortablai atpūtai starp savējiem.

LAUVA

Sapņos un nomoda ilūzijās tu vari pazust pat tiktāl, ka darba pienākumi paliek kaut kur dibenplānā. Izsver, vai ir tā vērts.  Dienas otrajā pusē negaidīti par sevi var atgādināt kāds cilvēks, kuru jau iepriekš biji centusies izslēgt no savas apziņas.

JAUNAVA

Tērēties savām kaprīzēm varēsi vēlāk, šodien jāpadomā par naudas ekonomiju un līdzekļu novirzīšanu lietām, kas sevi attaisno rudeņos un ziemās. Plāno saimniekošanu, dzīvošanu un vispār risini ļoti praktiskus jautājumus.

SVARI

Neklausies, ko saka citi. Droši dari tā, kā jūti - vajag tieši tā un nekā citādāk. Enerģijai šodien būs pievienotā vērtībā, tāpēc paļaujies uz savu redzējumu - visdrīzāk tu nekļūdīsies. Tostarp diena piemērota finansu līdzekļu ekonomēšanai. 

SKORPIONS

Rotaļāties ar citu jūtām un pārbaudīt citu pacietības mēru šodien var būt visai riskanti. Labāk nedaudz pietēlot pakļāvību, nekā cirst dūri galdā vai kāju pie zemes. Pievakarē pārsteigumu var sagādāt kāds paziņa, kurš gribētu būt tavs draugs.

STRĒLNIEKS

Nepiemērots laiks, kārtotu būtiskus jautājumus. Tas prasīs milzu enerģiju, bet atdeve un izdevīgums - minimāls. Labāk šodienu velti pelnītai atpūtai un darbam ierastā režīmā - dari lietas, kuras citkārt sauc par "rutīnu".

MEŽĀZIS

Šodien vislabāk klusē par sasāpējušu lietu un kādu negodīgu attieksmi pret tevi. Klusēšana šodien izrādīsies zelta vērtē. Doties kaujā un cīnīties par taisnību varēsi jaunnedēļ.  Rīta pusē uzmanies uz ceļa!

ŪDENSVĪRS

Diena lieliski piemērota astrologa, dziednieka, zintnieka vai zīlnieka apmeklējumam. Iegūtā informācija būs noderīga. Vakarpusē visu uzmanību paņems saimnieciskas dabas jautājumi.

ZIVIS

Pašanalīzes diena. Apziņā var uzpeldēt jautājumi, kurus iepriekš tendenciozi izvēlējies ignorēt. Tas skar gan attiecību jomu, gan atmosfēru darbā. Ja tev ir pamatotas pretenzijas, izsaki tās maksimāli iejūtīgi un toleranti.