foto: Unsplash
Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 17. augusts
Cita pasaule
2019. gada 17. augusts, 04:51

Tavs horoskops šodienai. Sestdiena, 17. augusts

Jauns.lv

Uzzini, kas tevi sagaida šodien.

AUNS
Saglabāt optimistisku skatienu uz dzīvi šodien nebūs viegli. Taču tev izdosies! Galvenais - izsakot savu viedokli, neesi neobjektīvs un nepiekāpīgs.

VĒRSIS
Iespējamas emocionāli saspringtas situācijas, jo aizņemtība darbā var izjaukt plānoto atpūtu. Nekonfliktē ar tuviem cilvēkiem.

DVĪŅI
Atļaujies izkāpt no ierastajiem attiecību rāmjiem un doties jaunu domubiedru meklējumos. Patīkamus brīžus var sagādāt tikšanās neierastos apstākļos.

VĒZIS
Situācija šodien būs nestabila. Mainīsies plāni, daudz kas notiks ne tā, kā iecerēts. Mierinājumu meklē draugu sabiedrībā vai pievērsies kādam vaļaspriekam.

LAUVA
Var nākties pārskatīt savas attiecības ar kādu tuvu cilvēku. Taču, ja vēlies dzīvē ieviest pozitīvas pārmaiņas, rēķinies, ka viegli nebūs.

JAUNAVA
Šodien neiesaisties aktivitātēs, kas prasa lielu uzdrīkstēšanos un atbildību. Stiprini sevi ar pozitīvām domām, neļaujies negatīvai ietekmei. Rodi iespēju pabūt vienatnē.

SVARI
Vari pievērsties sadzīviskiem jautājumiem. Ieviešot kārtību mazās lietās, sakārtosies arī lielās. Nebūtisks sīkums var dot impulsu jaunām nākotnes iecerēm.

SKORPIONS
Tieša, neliekuļota attieksme palīdzēs izvairīties no muļķīgiem pārpratumiem, kas var rasties, ja mēģināsi kaut ko panākt ar viltu. Esi godīgs, un tev viss izdosies!

STRĒLNIEKS
Dzīve šodien šķitīs kā viens liels neatbildams jautājums. Apspiestas vēlmes un idejas izlauzīsies uz āru visneparastākajā veidā, liekot pabrīnīties par tevī mītošajām kaprīzēm.

MEŽĀZIS
Grūtības sagādās jaunu tradīciju ieviešana ģimenē. Atsaucību negūs arī ierosinājums izdarīt izmaiņas dzīvokļa iekārtojumā. Ja laikus neapstāsies, gatavojies uz attiecību skaidrošanu.

ŪDENSVĪRS
Ja gribi saglabāt labu reputāciju, šodien īpaši piedomā, ko runā. Garastāvokli uzlabos negaidīta dāvana vai kāds cits materiāls ieguvums.

ZIVIS
Objektīva kritika tevi šodien pasargās no iedomības un augstprātības. Ieklausies tajā! Ja gribi īstenot kaut ko neprātīgu, ļaujies spontānai idejai, ceļojums var būt viena no tām.