foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 18. jūlijs
Cita pasaule
2019. gada 18. jūlijs, 04:52

Tavs horoskops šodienai. Ceturtdiena, 18. jūlijs

Jauns.lv

Ieskaties, ko labu tev šodien sola zvaigznes.

AUNS
Rīkojies pretēji tam, ko no tevis gaida, tas palīdzēs izvairīties no lamatām, kurās tevi mēģinās ievilināt konkurenti. Vakarpusē būs daudz optimisma un prieka. Iespējams, saņemsi ziņu no sen nesatikta drauga.

VĒRSIS
Grūti būs izvairīties no garastāvokļa svārstībām - tevi būs viegli gan aizkustināt, gan apbēdināt. Vispār ļoti savāda diena - būsi noskrējies, noguris, bet neko vērtīgu nebūsi izdarījis.

DVĪŅI
Iespējams, gribēsi vairāk romantikas, taču ikdienas steiga un nebeidzamie darbi nepieļaus nekādas atkāpes. Tavas sajūtas sapratīs vienīgi tie, kas paši būs romantisku jūtu pārņemti.

VĒZIS
Tavi panākumi būs atkarīgi no tā, cik veiksmīgi pratīsi atrast kopīgu valodu ar biznesa partneriem un vadošiem darbiniekiem. Tālu uz priekšu gan neplāno un ar nākotni saistītus lēmumus nepieņem.

LAUVA
Pirms visā pilnībā iegrimsti jaunā projektā, pārliecinies, ka jomā, kurā vēlies kaut ko darīt, esi ieguvis visu nepieciešamo informāciju. Izskati vairākus variantus, veic aptaujas, pēti, analizē.

JAUNAVA
Pārāk nopietni neuztver sīkas nesaskaņas ar mīļoto cilvēku. Kas mīlējas, tas ķīvējas! Protams, vari pagriezt draugam muguru, bet diez vai tas palīdzēs atrisināt radušās domstarpības.

SVARI
Negaidīts enerģijas pieplūdums ļaus īstenot vispārgalvīgākās idejas, neviens darbs tev nešķitīs par grūtu. Kāds var satikt ilgi gaidīto mīlestību – jūtas uzbangos strauji.

SKORPIONS
Daudz ko šodien var izšķirt pacietība un neatlaidība. Nelielus neveiksmes mākonīšus neuztver kā lielu nelaimi. Optimisms un pašpārliecinātība aizēnos tavas sliktās īpašības.

STRĒLNIEKS
Būs grūti saglabāt labas attiecības ar tuviniekiem. Problēmas var radīt viņu nenoteiktība un neieinteresētība, taču ar savu rīcību neko izmainīt nespēsi, un tev atliks vienīgi pukoties.

MEŽĀZIS
Esi atklāts un pretimnākošs, centies atstāt par sevi labu iespaidu. Mīlas attiecības attīstīsies un augs gluži kā asns no iedēstīta grauda.

ŪDENSVĪRS
Neļaujies emocijām, esi lietišķs un lakonisks. Tieša, neliekuļota attieksme palīdzēs izvairīties no muļķīgiem pārpratumiem, kas var rasties, ja mēģināsi kaut ko panākt ar viltu.

ZIVIS
Tiekoties ar draugiem, necenties noskaidrot, kuram lielāka taisnība. Nejaucies lietās, kas uz tevi neattiecas, lai katrs pats tiek galā ar savām problēmām.