foto: Shutterstock
Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 9. jūlijs
Cita pasaule
2019. gada 9. jūlijs, 04:33

Tavs horoskops šodienai. Otrdiena, 9. jūlijs

Jauns.lv

Lai veicas!

AUNS

Ja nevari mainīt apstākļus, maini attieksmi pret tiem. Kādam tuvam draugam varētu būt vajadzīga tava palīdzība - vai nu finansiāla, vai veselības ziņā. Attiecībās nepūlies allaž būt perfekts, nevainojams, neslēp savas vājības.

VĒRSIS

Darbus šodien dari mierīgi, pārdomāti, nesteidzies kaut ko pabeigt pirms laika. Saudzē veselību, iztiec bez fiziskas pārpūles. Lielas pārdomas par dzīvi un to, ko esi "aizlaidis" pa pieskari. Svētīga pabūšana vienatnē un secinājumu veikšana.

DVĪŅI

Padomā par kādu neparastāku veidu, kā tikt pie naudas. Izskatīšanas vērtas būs idejas, kas nav saistītas ar avantūru un risku. Apzinot savas enerģijas rezerves, droši varēsi spert soli pretī jaunām uzvarām.

VĒZIS

Pirms nāc klajā ar sensacionālu paziņojumu, apsver visus par un pret. Jo stingrāka būs tava pārliecība par savas rīcības nemaldīgumu, jo grūtāk tevi būs izsist no sliedēm. Nebēdā par kritiku!

LAUVA

Galvenais, lai tu pats ar sevi esi apmierināts, par citiem šodien neuztraucies. Enerģija ātri izsīks, bet atgriezīsies lēnām, tāpēc neuzsāc neko, kas prasa ilgstošu piepūli un pacietību. Tas nenozīmē, ka šodien vari slinkot!

JAUNAVA

Piedomā pie pareiza spēku sadalījuma darbā. Mācies saprast, kad labāk runāt, kad – paklusēt. Ja gribi saglabāt optimismu, nodarbojies ar interesantām un sirdij tīkamām lietām – tas palīdzēs izvairīties no grūtsirdības, zaudētām cerībām.

SVARI

Pēcpusdienā vari nodoties jaunas dzīves jēgas meklējumiem. Centies nepiesaistīt sev lieku uzmanību. Esi diskrēts, klausies un vēro, taču domas paturi pie sevis. Baumošana, aprunāšana, intrigas un kašķi var sēt sēklu ilgstošam diskomfortam paša dzīvē.

SKORPIONS

Uzzinot to, ko tev nevajadzētu zināt un kas rada satraukumu, savaldi emocijas. Karstgalvība šodien nebūs labākais padomdevējs. Kaislībām vaļu neļauj, tavi morāles principi citiem var šķist nepieņemami.

STRĒLNIEKS

Saglabāt kontroli pār sevi un situāciju būs vieglāk, ja nedzīvosi ilūzijās, bet stāvēsi stingri uz zemes un it visā ievērosi mērenību. Šī nav diena, kad zvaigznes tev ieteiktu kāpt uz skatuves un būt uzmanības centrā.

MEŽĀZIS

Mazliet diskrētuma šodien būs īsti vietā. Spēku smelies garīgās aktivitātēs, klausies mūziku, baudi mākslu un radošu cilvēku kompāniju. Ja vien iespējams, atturies no tāliem braucieniem, jo to laikā var rasties dažādas likstas.

ŪDENSVĪRS

Darot praktiskus darbus, esi precīzs un akurāts, neļauj sevi steidzināt. Pēc iespējas vairāk esi kopā ar mīļoto cilvēku, dalies svarīgākajā, apspriediet nākotnes plānus. Esi kritisks pret glaimotāju centieniem iegūt tavu labvēlību.

ZIVIS

Iesāktos darbus pabeidz, neatstāj neko pusdarītu. Labs palīgs būs tuvinieki – viņi iedrošinās, atbalstīs morāli un garīgi. Sadzīvē var veidoties neliels sajukums, ko nespēsi nedz paciest, nedz arī tik drīz novērst.